ISIS zet weer een haatvideo online

Geen categorieaug 24 2014, 16:29
De extremisten van ISIS hebben een nieuwe video online gezet.
Het is nauwelijks te geloven, maar de massamoordenaars van ISIS zijn er weer in geslaagd om een schokkende video online te zetten.
Aan het begin van de video komt een extremist aan het woord, die een hele preek afsteekt. Daarna wordt de bende opgejut om een aanval uit te voeren, op wat mij een aantal soldaten van Assad (Syrië) lijkt. De aanval wordt s' nachts vol ingezet, in de ochtend wordt het gebouw waar de soldaten zich bevonden daadwerkelijk veroverd. Vervolgens zien we hoe soldaten die het wel hebben overleefd in koelen bloede worden doodgeschoten. Het heeft er alle schijn van dat in ieder geval een deel van de vermoorde soldaten christenen waren (er werd een kruisje gevonden in de persoonlijke bezittingen van één van hen).
Eén van de zaken die mij het meest zorgen baart is de professionaliteit van deze video's. Dat bewijst dat de extremisten echt niet zomaar een horde wilde gekken zijn; ze weten hoe ze gebruik moeten maken van moderne technologie... en doen dat dan ook aan de lopende band. Zoals altijd met deze extremisten willen ze andersdenkenden daarmee angst aanjagen en mensen die hun idiote denkbeelden delen juist overhalen om zich bij de strijd te voegen. Dit blijkbaar onder het motto: 'Wie vindt het nou niet leuk om totaal onschuldige mensen uit te moorden?'
Verder komt deze ingezonden brief in de Volkskrant tot ons via ... GeenStijl. Lees de brief even langzaam door (geschreven door iemand die uit 'Scandinavië' zegt te komen. Heh). Degene die deze brief heeft geschreven is echt helemaal de weg kwijt. Het heeft geen enkele zin om met dat soort mensen te onderhandelen; ze zijn zo geïndoctrineerd met pure haat dat je de samenleving alleen tegen ze kan beschermen door ze onschadelijk te maken.
Ondertussen heeft het Westen het er nog steeds over dat er 'iets' moet worden gedaan, maar heeft niemand blijkbaar de moed om echt op grote schaal in te grijpen. En zo gaat het moorden maar door.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten