Joodse gezinnen willen weg uit NL

Geen categorieaug 01 2014, 19:00
Vanwege toenemend anti-semitisme
Het zat er aan te komen, veel Joodse gezinnen voelen zich in ons land niet meer veilig vanwege het toenemend anti-semitisme uit vooral islamitische hoek. Opperrabijn Jacobs, bij wie zelf vorige week stenen door de ramen vlogen, verklaarde vanavond bij EenVandaag:

"Een toenemend aantal Joodse gezinnen zegt weg te willen uit Nederland vanwege het toenemend antisemitisme. Ze voelen zich onveilig en krijgen op straat verwensingen en bedreigingen naar hun hoofd. “Gedachten die door mijn hoofd gonsden van: Is het wel veilig dat ik in Nederland blijf wonen. Dat is natuurlijk beangstigend, dat is niet goed. Ik blijf hier wonen, al ware het alleen maar vanwege mijn functie. Een kapitein verlaat als laatste het schip.”

Het is werkelijk te gek voor woorden dat de Nederlandse overheid niet in staat blijkt te zijn onze Joodse medeburgers voldoende bescherming te bieden tegen het oprukkend islamitisch straattuig. Volkomen mesjogge om een hardwerkende etnische groep om te ruilen voor een andere, die vooral uitblinkt in drugshandel en andere criminele activiteiten, zoals we gisteren nog hebben mogen vernemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten