Khalid K. leeft nog

Geen categorieaug 25 2014, 15:14
Jammer maar helaas, de Nederlandse ISIS-terrorist Khalid K. is nog in leven.
Eerder berichtten wij - net als andere media - dat Neerlands beruchte ISIS-terrorist Khalid K. om was gekomen bij gevechten. Helaas blijkt dat nu niet het geval te zijn. ISIS-fans laten op Twitter namelijk weten dat de psychopaat die het geweldig vindt om met afgehakte hoofden te poseren tegenwoordig bij de Sharia-politie zit.
Deze speciale politie, actief in door ISIS-bezette gebieden, zie tot op de naleving van de strenge Sharia-wetgeving. Daarbij worden vrouwen bijvoorbeeld gedwongen om zich helemaal te bedekken als ze zich buitenshuis begeven (of als er mensen bij ze op bezoek komen) en worden individuen die alcohol consumeren gearresteerd. Onder ISIS worden zulke mensen gestraft door zweepslagen.
Ook worden er gecontroleerd op drugs. Als een verslaafde gepakt wordt heeft hij een groot probleem: op drugsgebruik staat de doodstraf.
Kortom, het is het ideale baantje voor moordenaar Khalid. Zoals GeenStijl bericht:

Kijk, daar hebben we Khalid de Koppensneller, voortaan beter bekend als Khalid Kit. Want de meest beruchte Almeerder van het Kalifaat is bij de politie gegaan. De islamitische politie, uiteraard. Lekker de shariawijkagent uithangen in de Levant. Stoepfietsers onthoofden, homoos van flats afgooien, winkeldieven de handjes afhakken, en op uitgaansavonden vrouwen stenigen die een stukje blote enkel laten zien. Ja hoor, Abou agent Khalid K. is helemaal van de attentie buurtpreventie. Wraakzaam & Dienstbaar aan Allah. Ober, 1 donut svp!

Het is te hopen dat deze extremist uiteindelijk alsnog wordt geëlimineerd. Blijkbaar is dat onlangs mislukt, maar net als ieder ander heeft hij het eeuwige leven niet.
Khalid is één van de meest brute leden van ISIS - en dat wil wat zeggen. De Amerikanen en hun bondgenoten (Frankrijk en Engeland) zouden een speciale task force op hem moeten zetten om hem uit de weg te ruimen. Als dat lukt doen ze de hele mensheid een dienst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten