Mitt Romney houdt slag om de arm

Geen categorieaug 27 2014, 9:25
President.
Steeds meer Republikeinen dringen er bij Romney op aan dat hij zich weer kandidaat stelt voor de presidentsverkiezingen vna 2016. De gematigde conservatieve politicus lijkt daar zelf vooralsnog geen trek in te hebben:

“I had the chance of running,” the 2012 Republican presidential nominee told Hewitt. “I didn’t win. Someone else has a better chance than I do. And that’s what we believe, and that’s why I’m not running.”

Romney is bezig met een enorme comeback. Normaal gesproken worden 'losers' hun levenlang afgeschreven. In zijn geval is dat absoluut niet zo; hij lijkt met de dag populairder te worden, en veel Amerikaanse kiezers hebben er spijt van dat ze in 2012 op Obama stemden in plaats van op de Republikeinse leider. Als Obama in 2016 zijn tegenstander zou zijn, zou Romney de verkiezingen met gemak winnen (wat niet kan omdat Obama er al twee termijnen op heeft zitten, maar toch).
Toch moet hij dit niet doen. Als hij verstandig is speelt hij de rol van 'elder statesman' voortaan: rustig commentaar geven op wat er gebeurt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten