Snoep niet meer bij kassa vanwege jankende kinderen

Geen categorieaug 30 2014, 9:00
Ongelooflijk.
Dit is echt heel triest: Lidl verwijdert de gebruikelijke snoepjes bij de kassa met rijstwafels en andersoortig gezond voedsel. Andere supermarkten zoals Jumbo en Plus overwegen hetzelfde te doen. De reden?

Snoep bij de kassa zorgt voor jengel momenten door kinderen die met hun ouders voor de kassa staan te wachten. Jaap Seidell, hoogleraar voedingsleer aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, zegt: 'Nederlandse supers krijgen steeds meer klachten van ouders die zeggen dat ze niet meer kunnen winkelen met hun kinderen vanwege het gezeur'.

Ik heb er geen moeite mee dat winkels het snoepgoed weghalen (who cares, really), maar wel met de redenering erachter. Misschien dat Lidl, Jumbo en Plus klagende ouders de volgende keer kunnen verstellen dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de opvoeding van hun kinderen, de supermarkt niet.
Heel gek, maar als je kind de hele tijd zeurt en klaagt komt dat niet door de aanwezigheid van wat snoepjes, maar door een wanstaltig slechte opvoeding. Doe daar maar iets aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten