UKIP: 'Pak ISIS-leden Britse nationaliteit af'

Geen categorieaug 20 2014, 15:18
Dat is nog eens een maatregel waarmee we het allemaal eens kunnen zijn.
De UK Independence Party, geleid door de ook in Nederland bekende Nigel Farage, wil ervoor zorgen dat Britse extremistische moslims die zich aansluiten bij ISIS hun (Britse) nationaliteit verliezen. De partij legt uit op haar website:

The UK Government can and should strip militants who hold joint nationality of their UK citizenship. Jihadists whose only nationality is British could have their passports withdrawn and those who do not hold UK citizenship but have been granted the right to live here should immediately have that right revoked.

Deze maatregel moet natuurlijk niet alleen worden ingevoerd in Groot-Brittannië, maar ook in Nederland. Er zijn een aantal (meer dan 100!) Nederlanders actief voor ISIS, in Syrië en/of Irak. Net als de Britse terrorist die James Foley onthoofdde, maken zij zich daar schuldig aan de ene misdaad tegen de menselijkheid na de andere. Zulke types mogen van zijn lang zal die leven niet meer terugkeren in de Nederlandse samenleving, nee, ook niet als de Nederlandse identiteit hebben.
Zoals Farage uitlegt over de Britse leden van ISIS:

"The Islamic State Militants are a group like no other. The sheer barbarism we are witnessing in countries like Iraq is without precedent in the modern era. It would be totally unforgivable and unacceptable for UK nationals who have made the decision to go and fight for Islamic State militants in the middle-east to be permitted to return to the UK and quietly slide back into our communities to take advantage of all that modern Britain has to offer." 

West-Europa kan het niet accepteren dat dit monsterlijk tuig - want dat is het - uiteindelijk terugkeert en gebruik maakt van al het moois dat de Nederlandse maatschappij ze te bieden heeft, inclusief gratis geld (ze lijken nogal dol te zijn op uitkeringen) en ons zorgsysteem. Daar komt bij: als ze terugkomen zullen ze hun hatelijke denkbeelden ongetwijfeld proberen te verspreiden. 100 extremistische slachters zijn een probleem, 1000 zijn een nachtmerrie. We moeten er niet eens over na willen denken wat voor bedreiging 10.000 van dat soort lieden kunnen betekenen voor onze samenleving.
Iedere (radicaal-islamitische) terroristische organisatie is vreselijk, maar ISIS is nóg erger dan gebruikelijk. Deze groep verkracht 'gevangen' vrouwen, verkoopt ze vervolgens als slavinnen; jonge christenen worden opgehangen aan een kruis; sjiitische mannen en Yezidi's worden op klaarlichte dag vermoord en gedumpt in een massagraf; onschuldige fotojournalisten worden publiekelijk onthoofd - en dan niet eens door een snelle houw met een zwaard, maar door langzaam met een mes door hun keel te snijden, waardoor er ondraaglijk geleid wordt voor de dood daadwerkelijk intreedt.
Dergelijke beesten mogen nooit en te nimmer terug gaan naar het Westen. Het maakt me niet uit wat ervoor nodig is om dat te voorkomen; als het maar gedaan wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten