40 Amerikaanse ISIS-monsters teruggekeerd naar VS

Geen categoriesep 20 2014, 12:45
Het gevaar van terroristische aanslagen in de Verenigde Staten neemt toe.
Het is schokkend maar waar: volgens de Democratische Afgevaardigde Tim Bishop zijn er maar liefst 40 Amerikanen die naar Syrië en Irak zijn vertrokken om zich aan te sluiten bij de islamitische terreurorganisatie ISIS teruggekeerd naar de Verenigde Staten. Laat dan even op u inwerken.
Er lopen nu 40 ISIS-monsters rond in de VS, die stuk voor stuk oorlogservaring hebben opgedaan en lid waren (zijn?) van een terreurorganisatie die Amerikaanse journalisten onthoofdt en yezidi's, christenen en moslims uitmoordt. ISIS heeft verklaard dat de VS de grootste vijand is. Sterker nog, ISIS wil niets liever dan in een apocalyptische oorlog belanden met 'de grote Satan'.
Daar horen aanslagen bij in the land of the free. Citaat van de Democratische politicus Bishop:

"One of the concerns is the number of U.S. citizens who have left our country to go join up with ISIS," Bishop said during the speech. "It is believed there have been some number up to 100 that have done that."

"It is also believed that some 40 of those who left this country to join up with ISIS have now returned to our country," Bishop said, eliciting shocked responses from some in the crowd.

These 40 individuals, Bishop said, "are under FBI attention and surveillance. So they are known and being tracked by the FBI."

Het klinkt natuurlijk fantastisch, deze sussende woorden van Bishop. Alle 40 ISIS-aanhangers worden in de gaten gehouden door de FBI, dus het komt allemaal vanzelf wel goed. Niets is minder waar. Ik vind het onbegrijpelijk dat deze terroristen - want dat zijn het, vanaf het moment dat ze zich aansloten bij ISIS - blijkbaar op het vliegtuig terug naar de VS konden stappen.
Ik vind het onbegrijpelijk dat ze nu vrij rond lopen in de VS en niet (voor de rest van hun leven) in de cel zitten voor deelname aan een terroristische organisatie. De VS is doelwit nummer één voor islamitische terroristen. Het is gewoon wachten tot het helemaal misgaat. Intussen hebben wij tientallen Nederlandse jihadisten in Nederland rondlopen die met ISIS hebben gevochten in Syrië en Irak. In België hebben ze hetzelfde probleem: zeker 90 Belgische jihadisten zijn teruggekeerd.
Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik houd voortaan een extra oogje in het zeil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten