Henk Krol keert terug in het parlement

Geen categoriesep 05 2014, 17:44
Ongelooflijk. Na Bert Koenders maakt de uitgerangeerde Henk Krol ook een comeback in de Tweede Kamer.
De man zonder schaamtegevoel wordt 'de tijdelijke' (haha, ja vast wel!) vervanger van Martine Baay-Timmerman. Die heeft haar zetel opgegeven vanwege medische redenen. Interessant genoeg deed een dergelijke roddel maanden geleden al de ronde. De voorbereiding voor deze stap heeft dus aardig lang geduurd.
Hoe dan ook, volgens vicevoorzitter van 50-Plus Koopman is Baay zo serieus ziek - er zou sprake zijn van 'een medische terugval' - dat het onverantwoord is om haar werk voor te zetten. De NOS legt uit:

Het bestuur hoopt dat Baaij na behandeling terug kan komen. Baaij kampt al langer met gezondheidsklachten. Ze kwam vorig jaar oktober in de Kamer in de plaats van Krol. Die stapte toen op, nadat duidelijk was geworden dat hij als hoofdredacteur van de Gaykrant geen pensioenpremie had afgedragen voor zijn werknemers.

Zoals u weet had Krol het te pas en te onpas over vreselijke werkgevers die geen rekening hielden met de oude dag van hun werknemers, om nog maar te zwijgen over die monsterlijke overheid die ouderen steeds weer 'pakte.' Leuke talking points waarmee hij flink wat bejaarde kiezers aan zich wist te binden, maar wel een beetje jammer dat hij bij de Gaykrant de regelgeving zelf aan zijn laars had gelapt waardoor zijn werknemers met een enorm pensioengat zaten.
Nu komt het ergste van dit verhaal - ja, nog erger dan het feit dat hij zich als een bijzonder slechte werkgever heeft gedragen en ja, ook erger dan zijn comeback:

Krol zei vandaag dat hij spijt heeft van de beslissing destijds om op te stappen. Volgens hem heeft zijn vertrek ten onrechte de beeldvorming versterkt dat er iets slechts was.

Oh, en daar komt nog eens bij dat de staat 200.000 euro in subsidies terugeist van Krol omdat hij het uitgekeerde geld op oneigenlijke wijze heeft gebruikt. Daarover zegt deze rasopportunist dat mensen met vragen maar contact op moeten nemen met zijn accountant.
Ja echt.
Schaamteloos dekt de lading niet. Deze man heeft werkelijk totaal geen gevoel van eer of andere deugden die een mens morele waarde geven. Het is totaal onacceptabel en ongeloofwaardig dat hij nu terugkeert in de Tweede Kamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten