Namen en rugnummers (I): Pieter Omtzigt

Geen categorie•sep 12 2014, 9:00
Columnist bij nieuwe site.
Goed, daar gaan we dan. U wilt namen, u krijgt namen. We trappen af met iemand die zelfs op oudjaarsdag nog onvermoeibaar strijdt tegen wanbeheer door nationale en Europese overheden. Een principieel verdediger van de vrijheid, ook van groepen die er in NPO-kringen wat minder toe doen - Iraakse christenen bijvoorbeeld. We hebben het uiteraard over de man die wat ons betreft elk jaar Kamerlid van het Jaar is: Pieter Omtzigt. Pieter gaat voor het nieuwe project twee dingen doen: columns schrijven over wat er zoal op zijn pad komt in Den Haag en (als de gelegenheid zich voordoet) videoreportages maken over zaken die wat hem betreft bredere aandacht verdienen. 
Zo, dat was nummer een. Nummer twee is... Dat leest u zometeen, ook weer op deze plek.
Oh nog even voor alle duidelijkheid: nee meneer de Volkskrant-journalist, de nieuwe site wordt geen aanhangsel van DDS maar een helemaal nieuw project. DDS en de nieuwe site zullen volledig onafhankelijk van elkaar opereren. Beetje zoals De Persgroep zowel de Volkskrant als het AD kan uitgeven, zeg maar.
Dank overigens voor de vele positieve reacties, zowel hier als op Twitter en Facebook. Als u komende donderdag allemaal net zo enthousiast het abonneeformuliertje invult, gaan we die 5000 zeker halen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten