Help Jalta de gevestigde media te doorbreken: word lid!

Geen categorieokt 16 2014, 8:34
Word nu abonnee! Jalta heeft nog 1750 abonnees nodig!
Zoals vaste lezers van De Dagelijkse Standaard onderhand weten is de nieuwe website Jalta.nl deze week begonnen met een proefweek. Jalta is een echte rechtse website die zelf met nieuwsreportages komt (over onderwerpen die de gevestigde media graag onder het tafelkleed willen vegen) en die de ontwikkelingen in ons land en in de rest van de wereld nauwgezet analyseert. Hierbij schuwt Jalta het niet om heilige huisjes van de linkse media omver te trekken.
De afgelopen week heeft Jalta haar nut al bewezen door met verschillende mooie analyses, commentatoren en nieuwsberichten te komen. Zo berichtte Bart Schut dat uit onderzoek van Jalta en het CIDI blijkt dat er niet alleen steeds meer antisemitische incidenten plaatsvinden in Nederland, maar dat maar liefst tweederde van die incidenten op het conto komt van islamitische allochtonen; kwam Annabel Nanninga met een analyse waarin ze uitlegt dat de klachten over 'islamofobie' zwaar overtrokken zijn; vroeg Frits Bolkestein zich hardop af wat er met Nederland gebeurt als de huidige toestroom van immigranten zich doorzet; analyseerde Geerten Walling de mentaliteit van links (waar hij tot een paar jaar geleden bij hoorde) waardoor progressief Nederland buitengewoon blij was met de dood van Pim Fortuyn; toonde Edin Mujagic aan dat het banenplan van minister Asscher slechts 2.000 banen oplevert, wat neerkomt op 217.000 euro per gecreëerde baan; en fileerde Joshua Livestro GroenLinkser Femke Halsema in een episch stuk waarin hij reageert op haar onterechte, ongefundeerde en ondoordachte kritiek op Jalta en DDS.
Fantastische verhalen, die onder andere Kamervragen hebben opgeleverd; het CDA reageerde scherp op Edins analyse, de SGP eiste antwoorden van het kabinet naar aanleiding van Barts bericht.
Jalta heeft dus meteen impact, zelfs al in haar proefweek.
Toch is er een maar: Jalta kan alleen doorgaan als 5.000 rechtse mensen abonnee worden (à 7 euro per maand). Wordt dat doel bereikt dan krijgt u voortaan dagelijks mooie, goed geschreven, en goed doordachte rechtse artikelen voorgeschoteld... maar is dat niet het geval dan is het binnenkort alweer schluss; einde oefening.
Die laatste mogelijkheid kunnen en mogen we niet accepteren. Er moet een alternatief komen op de traditioneel linkse mainstream media. Jalta is dat alternatief. 
Word daarom vandaag nog abonnee van Jalta. Het kost u maar zeven (7) euro per maand, dat is ongeveer wat een gemiddelde linkse krant u per dag kost als u die los koopt. In ruil daarvoor krijgt u dagelijks kwaliteit en verdieping, nieuwe content, de beste commentatoren, en originele verslaggeving dat op elk device toegankelijk is.
Heeft u al een abonnement? Schroom dan niet om vrienden en familie op te roepen ook een abonnement te nemen. Hoe meer abonnees, hoe eerder Jalta op volle kracht kan doorgaan.
Alvast bedankt en veel leesplezier!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten