Jalta: It giet oan!

Geen categorieokt 31 2014, 21:00
Het is officieel: Jalta gaat door!
Hoofdredacteur Joshua Livestro kondigde eerder vanavond aan op Jalta.nl dat het nieuwe rechtse project definitief doorgaat! Er zijn genoeg abonnees "om de sprong te durven wagen."

We hopen u volgende week te kunnen berichten over volgende stappen. Er moet nu het een en ander worden gedaan: een nieuwe website opgetuigd, een redactie aan het werk gezet. De huidige campagnesite zal voorlopig nog dienst blijven doen als onze electronische hangplek, tot het moment dat we het nieuwe, definitieve design kunnen presenteren. Voor nu geldt dus nog even: watch this space!

Dan gaan we nu vieren dat we het met zijn allen - u en wij - toch maar mooi even hebben geflikt. Nederland is definitief een nieuwe opiniesite rijker: Jalta!

Lezers van De Dagelijkse Standaard (u dus!) hebben hier in niet geringe mate aan bijgedragen. Zonder u was dit werkelijk niet mogelijk geweest. Iedere keer dat wij u opriepen om abonnee te worden deden tientallen en zelfs honderden mensen dat. Het is moeilijk om mijn dankbaarheid onder woorden te brengen: het betekent ontzettend veel voor mij, voor Joshua en voor alle andere betrokkenen dat u dit nieuwe initiatief steunt.
Dank u.
Als er overigens lezers zijn die nog geen abonnement hebben genomen (en ja, die zijn er ook) dan zou het natuurlijk fantastisch zijn als zij dat nu alsnog zouden doen. Hoe meer abonnees, hoe meer geld Jalta te besteden heeft, en dus hoe meer het kan doen. Daar komt nog eens bij dat de impact die Jalta heeft met iedere abonnee óók groter wordt. Genoeg redenen, hoop ik, voor u om alsnog abonnee te worden en dit mooie rechtse project een welverdiend duwtje in de rug te geven. Voor de kosten hoeft u het in ieder geval niet te laten, die bedragen maar 7 euro per maand of 84 euro per jaar. U kunt zich hier aanmelden. Alvast bedankt!
Wat u ook beslist, het is nu in ieder geval tijd voor een heerlijk drankje. Jalta is here to stay. Dankzij u!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten