Een moslimleven is $2500 waard

Geen categorienov 17 2014, 9:00
Dat is wat Palestijnse terroristen krijgen als ze zichzelf opblazen.
Arabische extremisten hebben een nieuwe manier verzonnen om zelfmoordterroristen te recruiteren: ze geld beloven. Natuurlijk kunnen ze daar zelf geen gebruik van maken als hun missie slaagt, maar het is wellicht leuk voor ze om te weten at er voor hun gezin wordt gezorgd als ze dood zijn.

“The goal of this holy campaign is to prepare suicide and jihadi attacks against the Jews,” the group says, in a long, rambling statement published on multiple social channels. “That’s in order to implement the law of Allah and liberate the captive al-Aqsa mosque from the hands of the filthy Jews.” The campaign promises to provide each of the 50 fighters it aims to recruit with $2,500 in cash, as well as the honor of having their achievements reported by the group.

Palestijnse leiders roepen weliswaar regelmatig dat ze meer van de dood houden 'dan de joden van het leven,' maar dit is wel héél opvallend. Jihadisten vinden een moslimleven dus maar $2500 waard: een leuke bonus, maar dat is het dan wel.
In het westen noemen we zoiets "een dertiende maand," in de Palestijnse gebieden "een mensenleven." Het verschil moet er wezen.
Het meest hilarische - en trieste - hiervan is natuurlijk dat het echt bedoeld is als motivatie. Deze idioten hopen werkelijk dat ze 50 extremisten zo ver krijgen dat ze zichzelf opblazen en zoveel mogelijk onschuldige joden met zich meenemen. Als Palestijnen zich over het algemeen enigszins normaal zouden gedragen kon je daarom lachen, maar het probleem is dat zij het aanbod ongetwijfeld best zien zitten: mediaaandacht (na je dood), 2500 dollar en, oh ja, je wordt ook nog eens een martelaar!
Wat kun je je nog meer wensen als radicale mafkees zijnde?
Het is tekenend voor de Palestijnse cultuur die door en door verrot is. Door dit soort oproepen wordt je daar weer even aan herinnerd... en begrijp je meteen waarom er nog lang geen sprake kan zijn van vrede in het Midden-Oosten. Triest, maar waar.
Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten