ISIS roept op: val Israël aan!

Geen categorienov 09 2014, 19:00
Het wordt tijd dat we ISIS met de grond gelijk maken.
Het wordt met de dag grimmiger in het Midden-Oosten. ISIS is niet alleen actief in Syrië, Irak en Nigeria (in de vorm van Boko Haram), maar klopt inmiddels ook op de poorten van Israël. De islamitische terreurorganisatie heeft een islamitisch kalifaat uitgeroepen in de Sinaï, het Egyptische schiereiland dat grenst aan Israël:

The organization defined its mission as "destroying all the Egyptian military facilities and bases all over the Sinai and destroying the soldiers."

Dat ISIS op Egyptisch grondgebied een kalifaat uitroept is zich al een groot gevaar voor de stabiliteit in de regio, en Israël zal heel goed moeten monitoren wat daar gebeurt, maar nog gevaarlijker is het feit dat ISIS tegelijkertijd oproept tot aanvallen op de zuid-Israëlische badplaats Eilat, de stad waar veel toeristen naartoe gaan om te genieten van het strand, de Rode Zee en het hete zonnetje.

But Israel, too, also received special attention, with the organization’s focus on the Red Sea port and tourist city of Eilat, according to the report.

Despite denials by Egyptian officials, some sources said that there are 4-to 5,000 militants already infiltrated within the Sinai Peninsula.

Ansar Bayt Al-Maqdis, Egypt’s most active militant group, has sworn allegiance to Islamic State, a statement from Ansar said Monday night.

Dat Ansar trouw heeft gezworen aan de kalief van de Islamitische Staat is bijzonder zorgwekkend. In één klap heeft ISIS er 4.000 tot 5.000 strijders bij die maar één ding willen, en dat is een zo groot mogelijk islamitisch kalifaat stichten in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en zelfs delen van Europa zoals Spanje. Israël moet uiteraard volledig verdwijnen, en alle Joden ook.
Het wordt de hoogste tijd dat we serieus werk maken van het vernietigen van de steenrijke en machtige terreurorganisatie ISIS. Als we maar blijven toekijken hoe ISIS groeit en groeit en groeit, moeten we niet verbaasd zijn als zij straks van minstens drie verschillende kanten (Syrië, de Sinaï en Gaza, want ja, daar zijn ook al ISIS-vlaggen gezien) Israël aanvallen met geavanceerd wapentuig dat zij overal vandaan jatten.
ISIS moet van de aardbodem verdwijnen. Of je moet een "vriend van Palestina" zijn en het wel prima vinden als Israël van de kaart wordt geveegd door hordes islamitische barbaren. Maar die mafketels neem ik al heel lang niet meer serieus.
Volg Frank Verhoef op Twitter: @fverhoef.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten