VVD-kiezers komen in opstand

Geen categorienov 19 2014, 10:00
Liberale kiezers hebben het helemaal gehad met het nivelleringsbeleid van het kabinet.
Het is nauwelijks te bevatten, maar het heeft er alle schijn van dat de liberale kiezers dan ein-de-lijk in opstand komt tegen de VVD en dus tegen het kabinetsbeelid. De Telegraaf bericht namelijk dat de inbox van VVD-fractieleider Halbe Zijlstra gisteren overstroomd werd door boze emails van kiezers die genoeg hebben van het systematische verrraad van zijn partij.

De VVD is in alle staten, nu deze krant heeft bericht dat het vakantiegeld voor veel Nederlanders volgend jaar fors tegenvalt. Fractieleider Zijlstra zag zijn mailbox gisteren ontploffen met woedende mailtjes van kiezers die de nivelleringsdrang van het VVD/PvdA-kabinet zat zijn.

Zijlstra werd gisteren op heterdaad betrapt, maar in plaats van toe te geven dat hij een foutje had gemaakt begon hij glashard te liegen. Het viel allemaal wel mee, beweerde hij, het is allemaal veel genuanceerder dan de media en het CDA u willen doen geloven. Echt waar. Je moet naar "het totaalplaatje kijken."
Helaas voor hem hebben de media, het CDA én rechtse kiezers dat gedaan en begrijpen ze maar al te goed dat hij enorm vieze spelletjes speelt. Zijn 'totaalplaatje' verhult namelijk bewust dat de overheid ons vakantiegeld wil afpakken. In het Tweede Kamerdebat over deze kwestie moest Zijlstra dat gisteren uiteindelijk ook toegeven.
Alweer betrapt, Halbe.
Hoewel de VVD-kiezer zich de afgelopen twee jaar flink heeft laten pakken door het kabinet bijt hij dus eindelijk van zich af. Nu moet rechts Nederland nog doorzetten en Zijlstra en co. duidelijk maken dat dit soort nivellerend wangedrag echt niet meer geaccepteerd wordt.
De beste manier om dat te doen? Een combinatie: stuur VVD'ers in de Tweede Kamer boze e-mails én zorg ervoor dat de partij flink verliest bij verkiezingen (zoals vandaag bij de herverdelingsverkiezingen in een aantal gemeenten). U kunt de e-mailadressen van VVD-Kamerleden hier vinden: klik gewoon op een naam et voila, de contactinformatie wordt met u gedeeld. In het geval van Zijlstra is dat [email protected].
Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten