HenkKrol

Henk Krol gaat terug naar Spanje in de zak van Sinterklaas

Geen categoriedec 06 2014, 8:00
Gefeliciteerd, Henk Krol.
Precies zoals verwacht: Henk Krol heeft De Zak gewonnen. De 'prijs' is gisteren uitgereikt tijdens het jaarlijkse Amsterdamse Sinterklaasgala voor Volwassenen. De organisatie organiseerde een online-verkiezing met verschillende namen van mensen die best wel in de zak terug naar Spanje mogen omdat ze zich ernstig hebben misdragen.
Krol won de verkiezingen met gemak. En terecht. Krol is de grootste fraudeur uit de recente politieke geschiedenis, en dat is ook de reden waarom ik een paar weken geleden adviseerde op hem te stemmen voor De Zak 2014. Nou, Krol, gefeliciteerd, hè?
Het hilarische is dat de 50Plus-leider de 'prijs' nog wilde komen ophalen ook:

"Ik vind het heel kortzichtig allemaal, gebaseerd op onzinverhalen," reageert Krol tegen Omroep Brabant. Hij wist van de nominatie en had 5 december daarom vrijgehouden om de prijs eventueel op te komen halen in Amsterdam, zo zei hij. "Maar ik was niet uitgenodigd door de organisatie. Het is wel heel makkelijk om iemand belachelijk te maken, maar hem niet uit te nodigen om zijn verhaal te vertellen," aldus Krol. "Ik had graag een toelichting gegeven."

"Ik had graag een toelichting gegeven." Maar natuurlijk. Welke toelichting had hij dan moeten geven? Dat 'ie inderdaad geen geld heeft gestort in de pensioenpotjes van zijn werknemers bij de Gay Krant? Dat 'ie heeft gesjoemeld met oplagecijfers van de Gay Krant om meer subsidie te krijgen? Dat 'ie subsidies van het ministerie heeft gebruikt om er zelf beter van te worden?
Er valt niks toe te lichten. Iedereen weet allang wat hij op zijn kerfstok heeft. Krol is een fraudeur en hij verdient het om vandaag terug naar Spanje te gaan in de zak van Sinterklaas. Het is een grove schande dat hij nog steeds in de Tweede Kamer zit en duizenden euro's belastinggeld vangt om zijn rekening te spekken. Want verder doet hij helemaal niets in de Kamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten