650 Duitse moslims vechten voor barbaarse slachters ISIS

Geen categoriemrt 08 2015, 19:00
Het nazisme is terug in Duitsland. De vorm is alleen een beetje anders.
Het zal de politiekcorrecte wensdenkers die het voor het zeggen hebben in Nederland, Duitsland én de rest van Europa verbazen, maar er blijken massa's Duitse moslims te zijn die het maar wat geweldig vinden dat ISIS alle soorten andersdenkenden genocideert. Hoe anders te verklaren dat 650 van hen zich hebben aangesloten bij ISIS - en een flink stel anderen dat ook geprobeerd heeft maar, gelukkig, tegen werd gehouden door de autoriteiten?
Het slechte nieuws? Het aantal islamisten dat zich bij ISIS voegt neemt alleen maar toe.
Speaking on the Maybrit Illner TV talk show, [minister, red.] de Maizière said that the trend in Germany – of ever more people travelling to the Levant to fight for the radical Islamist fighters there - was similar to those in France and Belgium.
Let wel, deze mensen weten wat ISIS doet. Ze zijn op de hoogte van de massaslachtingen van yazidi's, christenen, niet-radicale soennitische moslims en sjiieten, en vinden het allemaal fantastisch.
Mensen, het nazisme is terug. In de 20e eeuw was dit een westerse ideologie, maar tegenwoordig hebben islamisten het geheel omarmd. Voorheen hadden we het altijd over het islamofascisme, maar die term is niet toereikend om het wangedrag van ISIS te verklaren; zij gaan veel verder.
Het fundament van deze religieuze politieke ideologie is een blinde haat voor joden en allerlei andere bevolkingsgroepen die werkelijk gezien worden als untermenschen die uit de weg moeten worden geruimd. Duitsers voeden hun kinderen op met de gedachte dat dit een vreselijke tijd is waarvoor men zich nog steeds moet kapotschamen, maar blijkbaar is die gedachte niet helemaal blijven hangen bij moslims. Die denken er waarschijnlijk met weemoed aan terug en hebben zich tot doel gesteld om de holocaust nog eens dunnetjes over te doen.
Het wordt tijd voor Europese staten, waaronder Duitsland, om dit probleem nu eindelijk eens serieus aan te pakken. De Radicale Islam is als een kankergezwel; het verspreidt zich steeds verder en richt steeds meer schade aan. We kunnen niet meer ontkennen dat er hele horden (jonge) moslims zijn die ermee sympathiseren en zich er zelfs voor willen opofferen. Daar moet iets aan worden gedaan - in ieder geval aan hun aanwezigheid in het Westen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten