Barbaarse actie deel 4.509 van ISIS: homo's onthoofd voor groot publiek

Geen categoriemrt 10 2015, 20:00
Blijkbaar vinden de moslims in Irak het nog leuk om te zien ook.
Ik begrijp niet waarom mensen graag kijken naar publieke executies op straat. Maar feit is dat het gebeurt. Steeds maar weer. Dit keer in Irak. Het islamitische terreurleger van ISIS heeft drie mannen geëxecuteerd vanwege hun seksuele geaardheid. Ja, puur en alleen vanwege hun seksuele geaardheid. Ongelofelijk ziek.
De vorige keer gooiden de radicale moslims een homo van het dak om 'm vervolgens te stenigen omdat 'ie nog niet dood was. Dit keer hebben ze de drie homoseksuele mannen onthoofd met een roestig kapmes terwijl tientallen mensen toekeken, uiteraard door jihadi's die zich verborgen achter een masker. Zie deze foto's die vandaag op Twitter zijn verschenen:
https://twitter.com/Rita_Katz/status/575351733624434689
Het is het zoveelste voorbeeld van de barbaarsheid van ISIS. Wat het nog afschuwelijker maakt, is dat tientallen moslims het blijkbaar een goed idee vonden om even te komen kijken bij de publieke executie van de homo's. Ik noem die moslims graag de ISIS-enablers, en ik vrees dat er daar veel meer van zijn dan wij op dit moment vermoeden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten