Lid Amerikaanse Nationale Garde opgepakt wegens plan om ISIS-aanslag te plegen

Geen categoriemrt 27 2015, 16:06
Goh, je zou bijna denken dat de Radicale Islam er iets mee te maken heeft.
Maar dat kan niet zo zijn. Toch? Tenminste, dat vertelt politiekcorrect links ons nu al jaren. Radicale moslims plegen aanslagen omdat ze zielig en werkloos zijn, en omdat Westerse overheden hen discrimineren.
On Thursday morning, the Justice Department said that the FBI arrested a U.S. National Guardsman and his civilian cousin for attempting to travel to Egypt and join the ranks of ISIS, Reuters reports.
Specialist Hasan Edmonds, a 22-year-old National Guardsman, was apprehended by the FBI at Chicago Midway International Airport. Edmonds was attempting to make his way to Egypt, where he was planning to fight alongside ISIS.
Ha-ha. Maar dit heeft écht niets te maken met de manier waarop Hasan zijn geloof beleefde, en de Hadith en de Koran interpreteerde. Welnee. Die arme jongen was gewoon achtergesteld. De kans is groot dat hij over het hoofd werd gezien bij belangrijke promoties en ja, dan gaan mensen zich zo gedragen he?
Jonas Edmonds is opgepakt in zijn woning in Aurora, Illinois. Niet zo gek aangezien hij en zijn neefje een undercoveragent van de FBI hadden verteld dat ze niet alleen wilden afreizen naar Syrië, maar ook nog eens van plan waren om een buitengewoon bloederige aanslag uit te voeren in Amerika zelf.
We mogen dankbaar zijn dat ze zijn opgepakt, maar het is nu zaak voor de autoriteiten om uit te zoeken met wie ze contact hadden, wie hen radicaliseerden, welke moskee ze bezochten, en waar ze hun inspiratie vandaan haalden. Het Internet zal daar ongetwijfeld een belangrijke rol in hebben gespeeld, maar het gebeurt relatief zelden dat geradicaliseerde jeugd geen contact hebben gehad met échte mensen in hun omgeving, dorp of stad.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten