[VIDEO EN FOTO'S] Agressieve terror-oehoe uit de hel maakt weer slachtoffers in Purmerend

Geen categoriemrt 10 2015, 13:00
Na de levensgevaarlijke wolf die zomaar hele kuddes schapen aanvalt wordt Nederland nu geteisterd door een waanzinnige oehoe.
Ja. Dat leest u goed. Een uil houdt grote schoonmaak in Purmerend. Hij vliegt rustig rondjes in de lucht, tot hij een mogelijk slachtoffer ziet, waarna hij vol in de aanval gaat. Het gevolg? Massa's getraumatiseerde hardlopers:
De oehoe die Purmerend al weken teistert, heeft maandagavond weer meerdere slachtoffers gemaakt. De vogel belaagde maandag in elk geval twee hardlopers. Een van de slachtoffers was de 35-jarige Ruben Ruigendijk, die foto's van zijn gehavende hoofd op Instagram plaatste. "Ik weet dat ik in de gevarenzone woon", vertelt hij dinsdag aan NU.nl. "Dus ik was me bewust van het risico toen ik gisteravond toch een rondje ging rennen."
Wat een dappere vent! Hij wist dat hij in de gevarenzone woont waar de nachtmerrie-oehoe alles en iedereen probeert te vermoorden, maar hij ging er tóch op uit. Zoveel moed zien we tegenwoordig maar zelden in Nederland.
Natuurlijk is dit artikel niet volledig zonder de foto zelf. Waarschuwing voor u verder naar beneden scrollt: het is vre-se-lijk om te zien. Ruigendijk is werkelijk zwaar toegetakeld en overleefde de aanval maar nét (met dank aan het ambulancepersoneel dat in een mum van tijd kwam aansnellen en legereenheden die de oehoe op afstand hielden):
Screen Shot 2015-03-10 at 13.18.22
Hieronder een video van de monsterachtige uil in actie. Zie hoe hij zijn potentiële prooi (alweer een onschuldige burger!) besluipt en zich langzaam opmaakt om in actie te komen. Doodeng.
Laten we in vredesnaam hopen dat er binnenkort een heldhaftige jager voorbij komt die een einde kan maken aan de reign of terror, de terroristische heerschappij, van deze psychopatische oehoe.
Oh, en als hij dan toch bezig is, kan hij dan ook meteen iets doen aan de wolf-uit-de-hel die op rooftocht is door ons mooie kleine kikkerlandje?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten