Oude mannen komen podium talentenshow oplopen. Verbazing alom. Dan gaan ze he-le-maal los

Geen categoriemei 05 2015, 16:00
Een totaal onverwachte show.
Onlangs kwamen er bij Britain's Got Talent een paar oudere mannen het podium oplopen. Ze maakten een ietwat verdwaalde indruk. De jury keek naar de mannen en vroeg zich verbouwereerd af wat voor act er zou volgen. Hier kon weinig goeds van komen, nietwaar?
De mannen legden uit dat ze een hobby-dansgroep waren. In het echte leven hebben ze normale banen - er waren twee leraren bij en een ICT-manager - maar ze vinden het leuk om in hun vrije tijd te dansen.
Aangezien het er niet bepaald energiek uitzag dachten zowel het publiek als de jury dat het een vreselijk saaie, maar misschien nog enigszins komische ervaring zou worden.
De eerste seconden leek dat te kloppen. De muziek begon en één van de mannen deed een raar dansje, dat werkelijk nergens op sloeg. Jury-leider Simon Cowell had er duidelijk al genoeg van; hij keek weg, begon wat in zichzelf te mopperen, en was duidelijk klaar voor de vólgende act.
Toen veranderde iets. De mannen kwamen ineens allemaal in actie en begonnen tegelijk te dansen. Het gevolg? Een staande ovatie van het publiek, en de jury gaf de heren vier 'yessen'.
Het mooiste aan dit alles? Nadien liet Cowell weten dat hij de act met name zo fantastisch vond omdat de vijf heren bewijzen dat leeftijd echt slechts een cijfer is. Je bent zo jong als je je voelt.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Old-Men-Grooving-bust-a-move-and-maybe-their-backs-Britains-Got-Talent-2015-YouTube-1.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten