Ze beloofde haar beste vriendin dat ze voor haar kinderen zou zorgen als haar iets overkwam. Nu lost ze haar belofte in

Geen categoriejul 27 2015, 11:00
Soms zeggen beste vrienden elkaar iets toe waarvan ze niet verwachten dat ze er ooit aan gehouden zullen worden.
Dat was ook het geval met Laura Ruffino en Elizabeth Diamond. Elizabeth was een vrijgezelle moeder van vier kinderen. Ze was al jaren bevriend met Laura Ruffino. Sterker nog, de twee kenden elkaar als kinderen en waren nog steeds de beste maatjes.
Toen ze gezond was vroeg Elizabeth Laura of ze iets voor haar wilde doen: mocht haar iets overkomen, dan wilde ze graag dat haar beste vriendin voor haar vier dochters zou zorgen. Was ze daartoe bereid? Ja, natuurlijk zei Laura, geen twijfel aan.
Screen Shot 2015-07-27 at 11.01.03
Vorig jaar gebeurde het onvoorstelbare: Elizabeth kreeg te horen dat ze een hersentumor had. Ze had niet lang meer te leven. Emotioneel vroeg ze haar beste vriendin Laura of ze haar woord gestand wilde doen. Laura's antwoord? Natuurlijk!
Eerder dit jaar overleed Elizabeth na een felle strijd tegen de hersentumor. Haar vier dochters hebben daardoor hun moeder verloren.
Maar... ze hebben er een nieuwe moeder voor teruggekregen. Laura heeft haar belofte namelijk ingelost. Zij en haar man hebben Elizabeths dochtertjes opgenomen in hun gezin, waardoor die opeens verdubbeld is in grootte.
Screen Shot 2015-07-27 at 11.03.20
Haar man legt uit:
"Tien jaar geleden had ik me niet kunnen voorstellen dat mijn leven er zo zou uitzien. Maar als er iets gebeurt moet je je best doen om ermee om te gaan; daar draait het leven om."
Laura en haar man zijn op het moment verwikkeld in een juridisch gevecht met de biologische vader van de meisjes. Hij wil de zorg voor hen graag op zich nemen, maar Elizabeth vond dat, toen ze nog leefde, geen goed idee. Daarom doet Laura er alles aan om haar laatste wens te eerbiedigen.
En nee, Elizabeth wordt niet vergeten.
Screen Shot 2015-07-27 at 11.05.44
Laura legt uit:
"Elizabeth was één van die mensen die je nooit ver- of beoordelen. Je kon altijd jezelf zijn als je bij haar was. Er zijn maar weinig van dat soort mensen."
Hier een hartverwarmende video over deze twee beste vriendinnen die elkaar door dik en dun hielpen; zelfs toen één van hen overleed.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Couple-doubles-family-size-adopts-dying-friends-four-daughters-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten