Rafaels vriendin Christie Bokma schittert in prachtige uitgebreide fotoshoot

bokma
Foto: Je m'appelle / Facebook

We krijgen stukje bij beetje steeds meer te zien van Christie Bokma, de 23-jarige vriendin van profvoetballer Rafael van der Vaart.

Zo bekend als zijn exen Sylvie Meis en Sabia Enigzek is ze nog niet, maar Rafael van der Vaarts huidige vlam Christie Bokma timmert aardig aan de weg. Het Amsterdamse modemerk Je m’appelle heeft de prachtige brunette weten te strikken voor een fotoshoot, en daar plukken wij nu allemaal de vruchten van. De plaatjes zijn afgelopen zaterdag geschoten, maar ze zijn nu al voor ons te bekijken via de Facebookpagina van het modehuis.

Op die foto’s blijkt Christie een veelzijdige vrouw te zijn, en dat laat ze ook zien in de fotoshoot! Welke is jouw favoriet?

Je hebt de ‘casual’ Christie:

christie1

Of wellicht ben je een fan van de ‘net uit bed’-look met een kop koffie om wakker te worden?

christie2

Of rustig leunend op een stoel, waardoor je de stoere tattoeages van Christie beter kan zien?

christie3

Misschien houd je juist van non-chalant en bedien je je van straattaal?

christie4

Of houd je meer van ruig, met een leren jack en een stoer petje?

christie5

Eén ding is in ieder geval duidelijk: de jonge Christie Bokma is van alle markten thuis. Rafael mag zich in zijn handjes knijpen met zo’n geweldige vrouw!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!