4 moslimimmigranten opgepakt in Duitsland omdat ze plannen hadden om aanslagen te plegen voor ISIS

Geen categoriefeb 05 2016, 15:00
De Duitse autoriteiten hebben gisteren drie Algerijnen opgepakt. Verschillende woningen en gebouwen -- waaronder de azc's waar enkele van de verdachten woonden -- zijn daarbij doorzocht. Samen met een andere Algerijn worden de drie mannen ervan verdacht dat ze van plan waren om aanslagen te plegen in Duitsland.
Duitse aanklagers zeggen dat de in totaal vier mannen -- immigranten, vluchtelingen zelfs! -- Berlijn wilden aanvallen.
Het AFP bericht over deze arrestaties en voegt daar onmiddellijk aan toe dat de arrestaties er vrijwel zeker voor zullen zorgen dat er meer kritiek komt op het immigratiebeleid van onze oosterburen. Daarbij wordt opgemerkt dat Duitsland vorig jaar 1,1 miljoen vluchtelingen opnam. Dit jaar komen er daar waarschijnlijk nog eens 1,5 miljoen bij. In totaal zit Duitsland dan dus op 2,6 miljoen nieuwkomers in slechts twee jaar tijd.
Dat is sowieso zorgwekkend -- probeer maar eens zoveel mensen op te vangen -- maar al helemaal omdat terroristische organisatie de vluchtelingenstroom gebruiken om jihadisten naar Europa te smokkelen. De vier gearresteerde Algerijnen zijn daar een voorbeeld van.

One of the two men captured is wanted by Algerian authorities for his alleged links to IS, police said, adding that “investigations show that he has been trained militarily in Syria.”

The suspect and his wife, who was also detained and sought by Algiers over alleged connections with IS, lived in a refugee shelter in Attendorn, about 80 kilometres (50 miles) from Cologne.

Eén van de verdachten had contact met Belgische extremisten, waaronder in Molenbeek, de beruchte Brusselse wijk waar moslimextremisten het zo ongeveer voor het zeggen hebben.
Het bewijst maar weer eens dat de vluchtelingencrisis niet alleen problematisch is omdat we letterlijk miljoenen mensen naar Europa halen die niet emigreren en niets met onze cultuur hebben, maar omdat jihadisten zich als vluchtelingen vermommen en na hun aankomst in Europa aanslagen willen plegen. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt, en het zal ook niet de laatste keer zijn. Sterker nog, ik ben bang dat het nu alleen maar erger wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten