Walgelijk: groep jongeren, waaronder twee asielzoekers, filmt groepsverkrachting minderjarig meisje

Geen categoriefeb 04 2016, 9:00
"Vrouwen moeten toch alleen maar luisteren naar mannen", zei één van de verdachten lachend.
Gruwelijk nieuws uit België: zeven jongeren, onder wie twee asielzoekers, hebben een 17-jarig meisje samen verkracht en dit ook nog eens gefilmd. De daders, van 14 tot 25 jaar, zingen in het Arabisch en dansen vrolijk terwijl ze zich één voor één vergrijpen aan het bewusteloze meisje. De verkrachting vond al in november plaats, maar pas recent werd het ontdekt.
Één van de verkrachters, die slechts 14 jaar is, had namelijk op zijn telefoon foto's aan zijn klasgenoten laten zien waarop hij "stoer" poseert met legerkleding en een geweer. Na een tip begon de politie onderzoek te doen, maar bij nadere inspectie van de telefoon werd nog iets veel gruwelijkers ontdekt: een filmpje van de groepsverkrachting.
Bizar genoeg wist het slachtoffer zelf niets van wat haar was overkomen. Pas woensdag werd ze hierover geïnformeerd door de politie. Zelf kon het meisje zich niets herinneren: ze was totaal buiten bewustzijn terwijl zeven jongens hun seksuele lusten op haar botvierden. Waarschijnlijk hadden ze haar eerst gedrogeerd, maar door hun misdaad te filmen, liepen ze alsnog tegen de lamp.
Twee van de verdachten zijn Belgisch, de andere vijf zijn Irakezen. Het meest walgelijke is misschien nog wel dat de daders absoluut geen berouw tonen over de brute groepsverkrachting. Één van hen zei lachend dat het slachtoffer niets te klagen heeft, en dat vrouwen toch alleen moeten luisteren naar mannen. Een ander beweert dat het meisje "vroeg haar te pakken", terwijl in de beelden van de verkrachting te zien is dat het meisje totaal roerloos ligt en niet bij bewustzijn is.
Hopelijk worden de daders hard gestraft. Maar nog veel belangrijker is dat politici hier lessen uit trekken. Deze zaak is namelijk het zoveelste bewijs dat immigranten niet alleen in Europa komen wonen om hier een nieuw leven op te bouwen, maar dat ze ook hun eigen normen en waarden importeren. Helaas zijn die normen en waarden vaak in strijd met zaken als gelijke rechten voor vrouwen en homoseksuelen.
Hoog tijd dat dit probleem serieus wordt aangepakt. De PVV roept een hoop, maar is niet van plan om ooit serieus mee te regeren. De VVD regeert, maar sluit haar ogen voor de problematiek. De enige partij die de problemen benoemt, én deze serieus wil aanpakken, is VoorNederland. Het is echter de vraag of de partij van Joram van Klaveren en Louis Bontes bij nieuwe verkiezingen Kamerzetels zal behalen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten