Tijd voor een revolutie in de politiek: gros burgemeesters heeft niets met het volk

Geen categoriemei 09 2016, 11:45
Denk hier eens over na: alle burgemeester van Nederlandse steden/gemeenten zijn lid van een politieke partij. Dat geldt slechts voor 2 procent van de Nederlanders.
Met andere woorden, burgemeesters voelen zich verplicht aan hun partij, terwijl de meeste Nederlanders onafhankelijk zijn. Over het algemeen stemmen we allicht op dezelfde partij(en), maar dat is wat anders dan het hebben van een lidmaatschap. Door een lidmaatschap voel je je verplicht om een partij te beschermen, dat is niet zo als je officieel gewoon onafhankelijk bent.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/729235008431501312
En dat is niet alles. Volgens de cijfers van het Forum voor Democratie (zie hierboven) blijkt namelijk ook dat 32% van de Nederlandse bevolking een burgemeester heeft van PvdA-huize. Dat wil zeggen: politiekcorrect, multicultureel, hard links, en socialistisch. Dit terwijl die partij op dit moment in de peilingen op een belachelijke 5 procent staat!
Ik wil wel geloven dat het gat tussen de politiek en het volk zo enorm groot is. Dit zijn gewoonweg schokkende cijfers, waaruit blijkt dat de regerende klasse echt totaal losstaat van ons, de kiezers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten