De Dagelijkse Standaard overgenomen door Michael van der Galien

Geen categoriejun 24 2016, 14:24
Nieuws van De Dagelijkse Standaard: het eigendom van de populaire rechtse nieuws & opinie website is overgenomen door Michael van der Galien, voorheen hoofdredacteur van de website en geboren en getogen in Leeuwarden, hoewel hij tegenwoordig ook grote delen van het jaar in Izmir, Turkije woont. Voormalig DDS-publicist Joshua Livestro en Van der Galien tekenden de overeenkomst daartoe op donderdagmiddag, 23 juni.
Een nieuw avontuur
Van der Galien zegt: "Op de dag dat Britten ervoor kozen om uit de Europese Unie te stappen hebben voormalige publisher van DDS Joshua Livestro en ik een overeenkomst getekend in Leeuwarden. Vanaf heden ben ik officieel de eigenaar/publisher van De Dagelijkse Standaard. Ik heb ontzettend zin in dit nieuwe avontuur en ben ervan overtuigd dat we als team de website de komende maanden en jaren nog groter, invloedrijker, en moderner zullen maken."
DDS banner
Rechts
"Sinds we De Dagelijkse Standaard hebben opgezet in februari 2009 -- we kregen de mogelijkheid om dat te doen bij De Wereld Draait Door -- is DDS gestaag gegroeid. De reden laat zich raden: anders dan de gevestigde media zijn wij niet te beroerd om echte problemen te benoemen en met oplossingen te komen. Als platform hebben we een trouwe achterban die zich thuisvoelt bij ons omdat we niet-politiekcorrect zijn en zeggen waar het op staat. We zijn voor een kleine overheid, tegen meer regelzucht uit Den Haag én Brussel, tégen de linkse, multiculturele heilstaat, maar voor individualisme, democratie en zelfredzaamheid. Deze principes stonden vanaf dag één centraal bij ons, en dat zal altijd zo blijven. Daarbij schrijven we niet alleen zelf sterk opiniërende artikelen en brengen we niet alleen zelf nieuws, maar bieden we ook een platform aan weldenkende politici om dit afbraakkabinet het vuur aan de schenen te leggen."
dds trending
Joshua Livestro
Van der Galien gaat verder: "Ik beschouw mezelf een gezegend mens dat ik maar liefst zeven jaar lang heb samen mogen werken met Joshua Livestro. Hij is niet alleen een mentor en (voormalige) opdrachtgever, maar ook een bijzonder goede vriend. Gelukkig blijft hij actief op het Internet, namelijk met Jalta.nl, zijn andere, mooie website. Ik ben ervan overtuigd dat ook Jalta zal blijven groeien en een enorme impact zal hebben op de politiek én het medialandschap. Natuurlijk zullen hij en ik ook blijven samenwerken met elkaar."
Cijfers
In de meest recente maand waarvan de cijfers bekend zijn (mei) had De Dagelijkse Standaard ongeveer 2 miljoen pageviews en bijna 1,1 miljoen unieke bezoekers (1.082.060 unieke bezoekers en 1.986.916 pageviews). Daarmee is DDS één van de grootste onafhankelijke politieke websites van Nederland. Naast het politieke gedeelte is DDS zich de afgelopen maanden ook gaan verbreden met positieve content: artikelen en video's waaruit blijkt dat mensen heel goed hun eigen broek kunnen ophouden en samen kunnen werken aan een betere, mooiere samenleving, zonder dat de overheid daarbij aan te pas komt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten