Vandaag is Nationale Broer en Zus-Dag. Zet je broer of zus in het zonnetje!

schermafbeelding-2016-09-30-om-12-24-54
Foto: Twitter / @BBupdates

Geef vandaag eens wat extra aandacht aan je broer of zus. 

Het is 30 september en dus is het weer Nationale Broer en Zus-Dag. De dag werd drie jaar geleden ingesteld door radio-dj Giel Beelen naar aanleiding van het overlijden van zijn eigen zus. Soms is het zo makkelijk om te vergeten hoeveel je eigenlijk wel niet van je broer of zus houdt! Neem daarom even de tijd om je broer of zus in het zonnetje te zetten. Bel ze op, stuur een lief berichtje of geef een cadeautje!

Veel mensen plaatsen op Twitter hun favoriete foto met broer of zus ter gelegenheid van de bijzondere dag.

Schattig! Ook tweelingen mogen natuurlijk niet ontbreken op deze belangrijke dag:

https://twitter.com/Drenthe2016/status/781797359810449408

En wat dacht je hiervan?

Het leuke van de Nationale Broer en Zus-Dag is dat je hem helemaal op je eigen manier kunt invullen. Wil je je waardering voor je zus of broer uiten met een leuke foto? Prima! Wil je een leuk cadeau geven? Mogelijkheden te over, van dagjes uit tot iPhone 6s hoesjes, stuk voor stuk zijn het leuke dingen om aan je broer of zus te geven. Maar zelfs de allermooiste telefoonhoesjes verbleken natuurlijk bij de liefde die je hopelijk voor je broer of zus voelt. Toon ze dus vandaag wat liefde, gewoon omdat het kan!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!