Zielige puppy wordt achtergelaten door zijn baasje. Dan vindt deze geweldige politieagent hem

screen-shot-2016-09-12-at-09-40-13
Foto:

Een verlaten hondje heeft een nieuw baasje gevonden slechts enkele uren nadat hij moederziel alleen aangetroffen werd in een groot park.

Het arme beestje werd gered nadat parkbezoekers hem helemaal in zijn uppie hadden zien zitten. Ze begrepen dat er iets aan de hand was — iemand had hem blijkbaar achtergelaten — en namen meteen contact op met de politie.

Toen de politie ter plekke kwam zagen ze een vreselijk beeld: het beestje zat opgesloten in een kooi en was bedekt door zijn eigen voedsel en poep.

screen-shot-2016-09-12-at-09-45-33

Ongelooflijk dat iemand dit een hond kan aandoen.

Vervolgens bracht de politie het dier naar een kliniek waar hij schoongemaakt kon worden. Terwijl behandeld werd, werd een telefoniste van de politie — die agenten op misdrijven afstuurt — werkelijk verliefd op hem. Ze nam onmiddellijk contact op met het asiel, waar hij opgevangen werd, en liet weten dat ze hem graag wilde adopteren. Enkele uren later was alles in kannen en kruiken en had het arme dier een nieuw baasje.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!