Knotsgekke ambtenaren onteren kerkhof: zuipen zich er lam, barbecueën en gooien met schedels

Geen categorieokt 14 2016, 17:00
Een stel Belgische ambtenaren maakt het regelmatig wel érg bont op het kerkhof dat ze eigenlijk moesten onderhouden.
Het gemeentebestuur van Vorst, onderdeel van het Brusselse gewest, moet zich aardig schamen voor de daden van drie van hun ambtenaren. Dat is naar buiten gekomen toen een nieuwe collega 'lichtelijk' door hen gepest werd, en vervolgens nooit meer op zijn werk verscheen. Toen dat toch begon op te vallen moest de man zich verantwoorden, en kwam aan het licht wat zijn fijne collega's zoal deden tijdens werktijd.
Hun taak was relatief simpel: houd het gemeentelijke kerkhof netjes, zodat haar bewoners daar in een waardige omgeving kunnen rusten. De doden kregen echter alles behalve respect en rust van deze ambtenaren. Integendeel: het was elke dag wel raak met de meest onterende praktijken die je kunt bedenken op zo'n plek. In plaats van dat het trio de bloemperken bijhield, was het buitenzetten van de bloemetjes aan de orde van de dag. De begraafplaats was regelmatig het decor van hun feestjes, waarbij er stevig door werd gedronken en de barbecue wanneer mogelijk ook aan ging - ik wil niet weten wat voor vlees daar op belandde...
De drie waren in ieder geval dol op hun 'gasten'. Eén van de smeerlappen zou gezegd hebben graag eens een privémomentje met een lijk te hebben: ik hoef niet uit te leggen wat hij daar waarschijnlijk mee bedoelde. Maar het bleef niet alleen bij verbale agressie jegens de doden. Volgens foto's die de gepeste werknemer genomen heeft, was een wedstrijdje 'schedelwerpen' ook een favoriet tijdsverdrijf van zijn collega's. Hoe ziek wil je het hebben?
https://www.facebook.com/dhnet/posts/10154195036098227
Naar goed gemeentelijk gebruik zijn deze schoften voorlopig op 'non-actief' gezet. Zo kunnen ze thuis in alle rust afwachten of hun werkgever ooit iets tegen hen zal doen, en dat terwijl ze gewoon doorbetaald krijgen. Ja, die wilde feesten moeten immers ergens van betaald worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten