Rare Madonna biedt aan iedere man die op Hillary stemt oraal te bevredigen

Geen categorieokt 19 2016, 21:00
Het is niet alleen meer de campagne van Donald Trump die er ordinaire en denigrerende suggesties op nahoudt. Clinton-fan Madonna heeft besloten haar seksuele kunsten in de strijd te gooien...
Zoals de meeste Amerikaanse entertainers is ook de zangeres Madonna volledig op de hand van Hillary Clinton. Dat staat haar natuurlijk geheel vrij, maar de wijze waarop zij kiest campagne te voeren voor de Democratische presidentskandidaat is op z'n minst opmerkelijk te noemen.
De momenteel in het Verenigd Koninkrijk woonachtige 58-jarige popzangeres wil dat niet alleen vrouwen, maar óók mannen op Clinton gaan stemmen. En om dat te bewerkstelligen is Madonna bereid om héél ver te gaan...

"Nog een ding voordat ik jullie introduceer aan deze komediegenie: Als jullie op Hillary Clinton stemmen, bevredig ik jullie oraal. En ik ben goed", verzekerde Madonna het publiek, die daarna nog verder in detail ging. "Ik zal mijn tijd nemen, ik maak oogcontact en ik slik."

Juist ja. Of Hillary nu blij is met zoveel vunzigheid kan je je afvragen. Haar campagne heeft de afgelopen tijd flink ingezet op het afschilderen van Donald Trump als een ranzige aap. Als haar aanhangers nu ook ordinaire suggesties gaan maken, loopt dat campagnepunt van de Democraten natuurlijk een beetje de soep in.
Maar voor Madonna zijn dit soort seksueel geladen opmerkingen nu eenmaal de manier waarop ze steun betuigt aan publieke figuren. Eerder liet ze ook al haar broek zakken als steunbetuiging voor de destijds 14-jarige Pakistaanse activiste Malala. Of het islamitische meisje zich gesteund voelde door de blote billen van Madonna in een string, kan je je afvragen.... En hetzelfde geldt natuurlijk ook voor Hillary Clinton.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten