Kijk maar uit Max Verstappen! Michael Schumacher junior komt er namelijk aan

Geen categoriedec 24 2016, 13:00
Mick Schumager, de zoon van Michael Schumacher, lijkt de nieuwe racesensatie van de toekomst te worden.
Het gaat de Nederlandse topcoureur Max Verstappen gigantisch voor de wind. Hij is nu al de bestpresterende Nederlandse Formule 1-allertijden, en hij zit pas twee jaar in het vak. Wie weet wat hij volgend jaar allemaal kan gaan presteren? Wellicht wordt hij wel wereldkampioen!
Voor op de iets langere termijn dient zich nu echter een concurrent aan. Zijn naam is Mick Schumacher, de zoon van de onbetwiste racelegende Michael Schumacher. Dit seizoen maakt het 17-jarige racetalent een belangrijke promotie:

"Mick Schumacher maakt komend seizoen zijn debuut in de Formule 3. De zeventienjarige zoon van voormalig Formule 1-coureur Michael komt over uit de Formule 4, de raceklasse waarin hij twee jaar lang actief was.

,,Ik denk dat dit de juiste weg is, alle grote coureurs uit het verleden hebben deze weg bewandeld'', zegt Mick Schumacher zaterdag in een interview in Bild. ,,Het is weer een stuk professioneler, een volgende stap op weg naar de Formule 1. Uiteindelijk wil ik wereldkampioen worden in de Formule 1.''"

De Formule 3 is inderdaad de 'kweekvijver' van de Formule 1. Niemand minder dan Max Verstappen wist ook al via de Formule 3 de koningsdivisie te bereiken.
Kortom, de Nederlandse topcoureur mag zich dus gewaarschuwd weten. In de toekomst zal hij zich vermoedelijk drukker moeten maken om de jonge Schumacher dan om Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en Daniel Ricciardo bij elkaar. Mick Schumacher komt eraan, en als die jongen ook maar een fractie heeft van het talent van zijn vader (7x wereldkampioen) dan gaat de jongen nog een hele grote worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten