Deze man is het zo zat dat zijn vriendin vreemdgaat dat hij haar dumpt in de vuilnisbak – letterlijk

809UNILAD-imageoptim-binviral-web
Foto: Op de kop in de vuilnisbak - dat is het lot van deze vrouw nadat haar vriend ontdekt dat ze een geheime minnaar heeft..

De meeste mensen worden boos of verdrietig als ze erachterkomen dat ze bedrogen zijn door hun partner. Deze man denkt daar anders over en vernedert zijn vriendin net zo hard terug!

Ik moet er nog even over nadenken of ik deze actie goedkeur, maar mild komisch is het in ieder geval wel. Een Russische man ontdekt dat zijn vriendin hem al geruime tijd in het ootje neemt en blijkt vreemd te gaan.

Van plan om die schoffering te pikken is de kerel allerminst, en leidt z’n vriendin vervolgens naar buiten. Daar staat een industriële vuilcontainer klaar, waar hij haar zonder pardon op haar kop insmijt. Dat zal haar leren een verboden scharrel te hebben!

De man is genadeloos en smijt behalve de vriendin ook haar tas in de metalen afvalbak. De benadeelde man laat haar daar vervolgens achter en maakt dan weer z’n weg naar huis.

Wat ik er van vind? Aan de ene kant moet je niet én vreemdgaan, én blijven verwachten dat je op de korte termijn nog mag rekenen op enige vorm van mededogen. Niet iedereen kan bij sommige vernietigende daden z’n zelfbeheersing blijven bewaren.

Aan de andere kant was het misschien wel groots van de kerel geweest als hij zich tóch had ingehouden. Hoe verschrikkelijk vreemdgaan ook is: het is geen strafrechtelijk vergrijp. Iemand hardhandig in een container smijten kan dat onder omstandigheden wel zijn.

Hoe dan ook: wij willen alle betrokkenen betere tijden toewensen. Want hoe je het ook wendt of keert (al dan niet boven een vuilnisbak): deze situatie kent alleen maar verliezers.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

2 reacties

  1.   

    Ze schijnt niet echt tegen te stribbelen. Fake?

    1.   

      Heb jij oogkleppen op of wat? Als jij niet ziet dat ze overduidelijk tegenstribbelt, dan ben je echt een blind paard.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!