Bedriegelijke Kuzu liegt er weer heerlijk op los bij Jinek: ‘trollen is niet onze werkwijze!’

Kuzu_3
Foto: Tunahan Kuzu praat het trollen van zijn partij helemaal goed bij Jinek. Bron foto: screenshot NPO

Tunahan Kuzu, de koning van de nepaccounts, trolt heel Nederland weer eens door te zeggen dat zijn partij ab-so-luut niet aan trollen doet.

Dat het allemaal niet zo pluis is binnen de Nederturkse partij DENK wisten we natuurlijk allang, maar dat daar structureel trollende nepaccounts op onder andere Twitter gebruikt werden om zogenaamde supporters van de partij te spelen, dat kwam deze maand zelfs voor ons als een schokkende onthulling. Het tonen van steun aan de partij, het verspreiden van hun giftige uitspraken en het belachelijk maken van politieke tegenstanders zijn maar een paar van de trieste doelen waarvoor deze trollaccounts ingezet werden: dat mag je gerust een politiek dieptepunt noemen.

Helaas voor de DENKers werden ze op heterdaad betrapt toen een Whatsapp-gesprek van de partij uitlekte waarin Farid Azarkan, de schimmige rechterhand van Kuzu, oproep tot het belachelijk maken van PvdA’er Ahmed Marcouch, die DENK toen iets te hard de waarheid had gezegd. Dat is tot daaraan toe, maar toen Enes Yiğit van Oppositie – de jongerenafdeling van deze wanpartij – voorstelde om dat met een trollaccount te doen reageerde Farid, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, met “zeker”.

Dat was tot nu toe allemaal al bekend, maar op donderdagavond heeft partijbons Tunahan Kuzu te gast bij Jinek ook eindelijk eens zijn verhaal gedaan over de krankzinnige gang van zaken. Spoiler: hij toont absoluut geen berouw.

Sterker nog: hij leidt het onderwerp in door te zeggen dat ‘trollen absoluut niet de werkwijze van DENK is’. Ja hoor Kuzu, het is goed met je. Jort Kelder, ook te gast bij Jinek, wijst Kuzu tijdens de discusse constant op de feiten door duidelijk te maken dat de partijtop hier overduidelijk van wist, wat het DENK-opperhoofd echter steevast blijft ontkennen. Daarbij hekelt hij twee verschillende dingen. Ten eerste zou dit een geïsoleerd (pardon?) incidentje zijn waarbij een overenthousiaste 18- of 19-jarige misschien wat te ver is gegaan, zonder dat iemand anders verder blaam treft – en zonder dat deze persoon uit de partij gezet is. Ten tweede zou Farid Azarkan totaal niet hebben laten doorschijnen dat dit de normale gang van zaken is bij DENK – dat hij enkel met “zeker” in plaats van “zou je dat wel doen?” of “misschien wat onorthodox, maar oké” reageert laat echter natuurlijk zien dat dit niet de eerste, en ook zeker niet de laatste keer was dat dit voorkwam.

En dan is er vanzelfsprekend natuurlijk nog de rol van Kuzu zelf, die tijdens het beruchte gesprek “te druk” was omdat hij als populaire kerel per uur honderden berichtjes ontvangt. Hij wist nergens van, maar heeft de jongeren ‘later’ wel aangesproken op deze actie. Zelf wist de partijtop, met Kuzu voorop, natuurlijk van niets, wat totaal duidelijk werd met die eerder genoemde reactie van Azarkan. Geloof je het zelf, Tuna?

We hebben hier dus voor de zoveelste keer te maken met het wegwuiven van keihard bewijs van een partij die alles op alles zet om normale politici hun werk onmogelijk te maken. En dan hebben we het niet eens alleen over de nepaccounts: het trollen gebeurt natuurlijk structureel met de vele flauwe, ronduit kinderachtige vlogs die men daar bijna dagelijks online gooit. Maar nee hoor: trollen is deze partij totaal niet eigen.

Hier is dus weer eens maar één reactie op zijn plek: trap er niet in!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

22 reacties

 1.   

  1.   

   Turken die zich dan echt Nederlander voelen zouden hier geen bal om moeten geven dan toch. Dan telt voor hun tenminste dat ze ook echt Nederlander zijn, niet zoals deze nep Nederlanders kuzu en consorten van Denk met hun dubbele paspoort.Nederland zou dit ook vaker toe moeten passen op import. Er zijn genoeg islam parasieten in dit land waar men het gratis verkregen Nederlandse paspoort gelijk van zou moeten innemen, te beginnen met deze zandbakrat Kuzu.

 2.   

  Wat kun je verwachten van die Turken? Dat ze het spelletje eerlijk spelen? Tuurlijk niet!

  En 2 zetels in de peilingen, dat is bijzonder zorgwekkend, je moet er toch niet aan denken dat deze slechtdenkenden van Denk iets te vertellen krijgen in Nederland.

 3.   

  ‘… trollen absoluut niet de werkwijze van DENK is…’ Hou nou toch op DENK-trol. Natuurlijk is dit jullie werkwijze. Ik klasseer jou onder de noemer: TURKS-TUIG. Je bent het gif van ons, ooit zo vrije, Nederland. Je bent een intrigant en je hoort hier niet thuis.

 4.   

  Ach. Wat stellen die paar DENK-trolletjes nou voor vergeleken met de duizenden PVV-trollen die de Nederlandse fora en sociale media onveilig maken, en iedereen belasteren en beschimpen en bedreigen die iets negatiefs over hun partij durven te schrijven.

  1.   

   PVV-trollen Beukman? Of mensen die wél hun hersens gebruiken? Heb jij dan een antwoord op de volgende vraag: Volgens het CBS is in 2050 bijna 30% van de Nederlandse bevolking allochtoon, is dat goed voor Nederland?

   En trouwens, ik stem geen PVV maar FvD.

   1.   

    Ik doel niet op PVV-stemmers die hun hersenen gebruiken, @Nederland, maar op aanhangers van Wilders die zo overtuigd zijn van hun eigen absolute gelijk, dat discussie met hen onmogelijk is.

    Mensen met een andere mening zetten ze weg als landverraders, ze maken zich schuldig aan stalkgedrag, bedreigingen en gescheld. Met honderden tegelijk strijken ze neer op en in de Twitter- en Facebook-accounts van mensen die het hebben gewaagd om een mening te ventileren die hen niet bevalt, en dwingen aldus de eigenaars van die acounts om het bijltje er bij neer te gooien.

    Ja, ook op DDS lopen er PVV-trollen rond.

    1.   

     @Beukman, duidelijk, maar heb je ook nog een antwoord op mijn vraag?

     1.   

      En Beukman, ik word 100 x liever uitgescholden, gestalkt en bedreigd dan dat ik word bedrogen door de politiek met al die valse beloften en het door onze strot duwen van dingen die we eigenlijk niet willen. Nee hoor mensen er gaat geen euro meer naar de Grieken, u kunt weer rustig gaan slapen. We zijn inmiddels alweer vele miljarden kwijt aan dat luie, gemakzuchtige volk. Ja, hoor mensen, alle nieuwkomers in Nederland MOETEN inburgeren. Ja, tuurlijk, we weten allemaal wat daar van terecht komt. Ze willen alleen alle voordelen van Nederland en daarnaast hun eigen levenswijze voortzetten, ZONDER CONCESSIES, want daar hebben ze recht op. Spreek ze niet tegen want dan worden ze kwaad en gaan ze rellen.

      Ik zeg weg met deze mensen Beukmannen van deze wereld, laat ze hun eigen land maar opbouwen tot ze hetzelfde bereikt hebben als wij.

     2.   

      @Nederland
      Je vraag is een beetje off-topic, maar het hoeft niet per se slecht te zijn. Een naar mijn idee zinvollere vraag is: hoeveel doe je ertegen dat we in 2050 procent op 30 procent zitten, en wat kunnen we doen om het proces zodanig te sturen dat we vooral de mensen krijgen die we het best kunnen gebruiken.

      Een feit is dat wij het een stuk beter doen dan in Frankrijk, waar het repressieve gecentraliseerde beleid meer problemen heeft veroorzaakt dan het heeft opgelost.

     3.   

      @Nederland
      De “Beukmannen van deze wereld” werken hard, betalen gewoon belasting, en bouwen hun land dus op net zo goed als degenen die jij aanduidt met “wij”.
      Jammer. Je begon zo goed.

   2.   

    Hij vergeet erbij te vermelden dat hij juist de stalker hier op DDS is, en daar van ben ik ook een, dit figuur zou van DDS verwijderd moeten worden, hoe hij mensen met een andere mening hier op DDS behandeld, Durf gerust te zeggen dat ik op PPV ga stemmen maar wel op fleur omdat haar inzet voor de ouderen al jaren en niet nu voor de verkiezingen zoals die andere partijen het flikken mijn stem gaat krijgen. Beukman heeft zo n haat op alles wat met PVV te doen heeft, dat hij zelfs Guustaaf voor zijn karretje heeft gespand als een ezel, en die laat zich nog gebruiken door dit figuur. Beukman je bent gewoon de walgelijkste leugenaar wat DDS hier op dit forum heeft staan en niet anders, net als de linkse het allemaal doen achteraf zich zelf goed proberen te praten, altijd zijn anderen het schuld toch net als jou vriendjes die islam parasieten.

    1.   

     @Jennifer
     Laten we de feiten even op een rijtje zetten.

     – Ik heb jou aangesproken op een paar zeer gore uitspraken, onder andere waarin je stelt dat vluchtelingen van jou mogen verzuipen, zodat ze tenminste nog nuttig zijn als vissenvoer.

     – Jij ontstak in razernij dat ik je hierop aansprak, en beloofde me dat je me voortaan niet meer zou lezen en op me zou reageren.

     – Die belofte brak je echter al snel, waarop je mij nu omgekeerd verzocht om niet meer op jou te reageren.

     – Ondanks je belofte en je verzoek blijf je echter gewoon tegen mij tekeer gaan. Jouw woord is kennelijk maar weinig waard.

     Ben jij misschien zo’n PVV-trol, Jennifer?

     1.   

      Bij deze ga ik aanvragen bij DDS om jou te verwijderen, ik heb het namelijk niet nodig mij zo goor door zo n figuur als jou te laten beledigen voor trol, jij bent echt het laagste van het laagste hier op de site. Reageer nooit meer op mij want dan ga jij mij eens kennen leren van een anderen kant met jou gore uitspraken die beledigend zijn naar PVV stemmers niet alleen naar mij toe altijd, een misselijkmakend exemplaar ben jij .

     2.   

      De keer dat ik nog op jou gereageerd heb is toen je mij hier goor beledigde en ik ben niet in razernij uit gebarst, wat hier barst zijn de leugens van jou hier. Ik heb jou meerdere malen verzocht om niet meer op mij te reageren je antwoord was toen,bij iedere reactie die niet in jou straatje past zou je mij wel eens even laten zien hoe het hoorde. Dit is stalken en je stelt je op als een terrorist her op deze site. Dus ik vraag je het nogmaals reageer niet meer op mij en verdraai hier niet steeds de feiten met je leugens.

     3.   

      Je gaat je gang maar, @Jennifer. Vermeld vooral ook even reactie #13 en #14, dat maakt veel duidelijk.
      Het moet me verder van het hart dat je mij wel voortdurend uitscheldt voor trol, maar oh wee als ik heel voorzichtig hetzelfde zeg over jou aan de hand van jouw gescheld en getier. Dan zijn de rapen opeens gaar.
      Je gedraagt je als een bijna karikaturale PVV-stemmer. Uitdelen kan je als je beste, incasseren gaat je een stuk minder af.

      Fijne dag nog, ik moet nu aan het werk.

     4.   

      @Beukman

      Linkse intrigante smeerlap, zijn dit niet jouw exotische vriendjes uit het Middeen-Oosten, de hoogopgeleide jonge kerels die hard aan hun toekomst werken.

      https://youtu.be/aJXvHRsjzBQ

 5.   

  Ik heb hem gisteren gezien en deze man gedraagt zich als een klein kind. Als hij aan het woord is, houdt hij niet meer op. Wordt hij daarom onderbroken, dan komt grif zijn onhebbelijkheid om de hoek kijken, dat je hem in de rede valt en dat hij aan het woord is. Hij presteert het echter wel om een ander te onderbreken.
  Ze moeten hem in Carré zijn one-men show op laten voeren en geen podium op de televisie meer geven, de hurk.
  Jenik, zo goed je door pakte bij Jules Deelder, zo slecht je gisteravond ingreep.

  1.   

   Dat zal ze wel niet hebben mogen doen van aar linkse media werkgever. Alles moet toch gedaan worden door links om die zandbak parasieten hier in Nederland omhoog te krijgen.

 6.   

  @Beukman, met ‘weg met deze mensen’ bedoelde ik de mensen die hier naar toe komen om te profiteren van ons linkse belastingstelsel, dus niet de Beukmannen van deze wereld weg uit Nederland. Dit even voor de goede orde.

  En wat doe je er aan om er voor te zorgen dat in 2050 we geen 30% allochtonen in Nederland hebben? Gewoon het Australische model invoeren en politieke vluchtelingen opvangen in de eigen regio, problem solved. Alleen zie ik de linkse partijen dit idee nog niet overnemen, dan moet je toch echt bij de rechtse partijen zijn (PVV, VNL en FvD).

  Ik pas er gewoon voor om steeds verder uitgemolken te worden zodat de politiek alle linkse hobby’s kan blijven betalen. Als bijstandsuitkeringstrekker en met alle toeslagen er omheen heb je het gewoon veel te goed in Nederland. Kom je dan nog geld te kort dan geeft je het waarschijnlijk uit aan de verkeerde dingen of je wilt teveel.

 7.   

  Af en toe blijf ik lachen in dit land, mijn buren zijn gereformeerd en plakken de grootste posters op hun raam, ook de katholieken, groen links enz, nu wil ik een poster van Wilders op mijn raam plakken en nu gaat iedereen mij het afraden omdat ik waarschijnlijk een paar dikke stenen door mijn ruit krijg.
  En dit noem je democratie waar de hele politiek en het linkse tuig de bek van vol hebben.
  Woon in een nette fatsoenlijke rustige wijk met witte Nederlanders daar verwacht je het toch niet en toch durft men het niet aan om de poster van Wilders op te hangen.
  Maar plak je een poster van KUZU op je ruit is het oke.
  Als ik Wilders was zou ik nu in deze laatste weken maar NIET op de markten lopen, je weet het maar nooit ondanks zijn bewaking wat voor zottigheid men uit zal halen.
  Gekken genoeg hier in ons land.

  1.   

   Ik weet ook niet of ik het zou doen, maar is het zinvol zo’n poster?

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!