Hongaarse premier Viktor Orban: 'Wij verwelkomen vluchtelingen heel graag! Maar dan christenen die Europa beu zijn!'

Geen categoriefeb 13 2017, 16:00
Wat een geweldige actie van een nationale leider die het helemaal gehad heeft met de politieke correctheid van de megalomanen die het voor het zeggen hebben in Brussel.
De Hongaarse premier Viktor Orban heeft laten weten dat zijn landsgrenzen wagenwijd openstaan voor vluchtelingen -- maar dan wel voor West-Europeanen die het helemaal gehad hebben met de verstikkende politieke correctheid in eigen land. Zo, die mag de EU in haar zak steken!
In zijn jaarlijkse State of the Nation-toespraak zei Orban dat Hongarije op vijf manieren wordt aangevallen:
1. Van nepvluchtelingen die via de Balkan naar Hongarije komen en het land proberen te overspoelen in een ware asieltsunami.
2. Van miljardair George Soros (ja, de man die de 'Stem Voor'-campagne in Nederland over het referendum met Oekraïne betaalde) die anti-overheidsgroepen steunt en financiert.
3. Van de Europese Unie die hem tegenwerkt nu hij de energieprijzen probeert te fiksen.
4. Van de Europese Unie die een algemeen Europees belastingstelsel wil doorduwen.
5. Van de Europese Unie die wil bepalen hoe en waar Hongarije in investeert om banen te scheppen.
Vervolgens legde hij uit dat Hongarije maar al te graag bereid is om een specifiek soort 'vluchtelingen' op te vangen:

"Natuurlijk kunnen we de échte vluchtelingen wel helpen: Duitsers, Fransen, Nederlanders, Italianen; bange journalisten en academici; christenen die hun land moeten ontvluchten; de mensen die hier het Europa willen vinden dat ze in eigen land verloren zijn."

Het meest hilarische aspect van dit voorstel is dat rabiaat-linkse eurofielen en politiekcorrecte Soros-trekpoppen meteen zwaar van slag zijn. Ik geef maar een voorbeeld:
https://twitter.com/JoshuaLivestro/status/831092550815592448
Is het niet hartverwarmend, die tolerantie van onze eurofiele vrienden? Ik weet niet hoe u erover denkt, maar ik vind dit echt vre-se-lijk inspirerend.
Hoe dan ook, het mooiste hiervan is natuurlijk dat Orban de politiekcorrecte elite in Brussel op deze manier vreselijk trolt... en zijn vinger vervolgens ook nog eens op de zere plek legt wat de ineenstorting van onze eigen cultuur betreft. Wat een held.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten