Thierry Baudet haalt uit naar VVD, CDA, PvdA vanwege kindhuwelijken: "Waanzin! Zij doen hier al jaren NIETS aan!"

Geen categoriefeb 16 2017, 12:00
Er worden jaarlijks zo'n 250 kindhuwelijken gesloten in Nederland. Thierry Baudet van Forum voor Democratie vindt dat volstrekt onaanvaardbaar en vraagt de Nederlandse kiezer om hier eindelijk tegen in actie te komen.
Onderzoekers van de Universiteit Maastricht en het Verwey-Jonker Instituut komen tot de conclusie dat er jaarlijks maar liefst 250 kindhuwelijk worden gesloten in ons land. Maar liefst 160 van die kindhuwelijken werden gesloten door asielzoekers. Met name onder Somaliërs wordt dit als volkomen normaal gezien. Dit terwijl dit soort wangedrag natuurlijk in strijd is met de Nederlandse cultuur én onze wetgeving.
De meeste van deze kindhuwelijken worden gesloten in het buitenland of buiten het zicht van de Nederlandse autoriteiten. Hoewel het sluiten van een kindhuwelijk officieel illegaal is doet de Nederlandse overheid er niets aan. Ja, er wordt wat verplicht geneuzeld over "docenten die op dwang moeten letten," maar dat is natuurlijk helemaal niemand van onder de indruk.
Het is dan ook geheel terecht dat de lijsttrekker van Forum voor Democratie, Thierry Baudet, het helemaal gehad heeft met dit soort wanpraktijken en de Nederlandse kiezer oproept om er dan zélf maar iets aan te doen:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/832005415030362113
Het is een grof schandaal dat dit kan gebeuren in Nederland en dat de autoriteiten er weinig tot niets aan doen. Deze waanzin moet stoppen. Vandaag nog.
Helaas is het duidelijk dat de leden van het partijkartel er niet tegen willen of durven op te treden. Alleen daarom al is het van het grootste belang dat die partijen op 15 maart weggevaagd worden bij de verkiezingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten