GroenLinks-activiste was voorzitter stembureau en wil Wilders stenigen. Mooie tolerantie he?

Geen categoriemrt 19 2017, 18:00
Kun je je voorstellen hoe links gereageerd had als deze 'dame' rechts was en ze het over, zeg, Jesse Klaver had?
Absurder dan dit wordt het niet. GroenLinks-feeks Anne Fleur Dekker is extreemlinks, actief voor GroenLinks, en een Wildershater pur sang. Zo riep ze op Twitter onder meer mensen op om Geert Wilders maar eens te stenigen. Want tja, Wilders is rechts he, dat soort mensen moet je natuurlijk letterlijk vermoorden.
Knettergek, maar wat dit verhaal zo mogelijk nog schokkender maakt is dat mevrouw afgelopen week voorzitter van een stembureau was.
Oh ja, en mevrouw is ook nog eens een marxist.
Hoewel ze zich in het verleden vooral negatief uitliet tegenover Wilders moet Thierry Baudet het nu vooral ontgelden. Volgens haar is de grote man van Forum voor Democratie namelijk simpelweg een nazi.
En als hij geen nazi is, dan toch zéker een fascist.
Deze vrouw, die roept dat ze Wilders wil stenigen en die Baudet wegzet als een vuile nazi, was dus voorzitter van een stembureau op 15 maart. Het is ongelooflijk, maar blijkbaar kan zoiets probleemloos in Nederland.
UPDATE:
Ach kijk eens even, de dame die Wilders doodwenst en Baudet steevast een nazi noemt heeft haar tweets razendsnel achter slot en grendel gezet. Dat is natuurlijk vreselijk jammer, maar het goede nieuws is dat wij haar al lang betrapt hadden, en dat ditzelfde voor Geert Wilders zelf, die deze tweet van Erik de Vlieger retweette.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten