Parijs: 7.500 cultuurverrijkers demonstreren tegen ‘politiegeweld,’ gebruiken geweld tegen politie

Screenshot YouTube
Foto: Screenshot YouTube

Wat zijn die Franse ‘demonstranten’ toch een apart slag pacifisten zeg.

Het gaat weer eens helemaal los in Parijs. Gisteren waren duizenden cultuurverrijkers en hun tokkie-vrienden voor de zoveelste keer aan het demonstreren, zogenaamd tegen ‘politiegeweld.’ Natuurlijk gebruikten ze bij hun ‘demonstratie’ zelf geweld tegen de politie. Want dat mag dan wel weer:

Hier bewegende beelden van de zogenaamd vreedzame demonstratie van ‘ontevreden’ burgers:

Het zal niemand verbazen dat de meeste oproerkraaiers gezichtsbedekkende kleding droegen zodat ze niet geïdentificeerd kunnen worden. Terwijl ze leuzen riepen als “Geen rechtvaardigheid, geen vrede” zetten ze de aanval in op de aanwezige agenten.

Het is tekenend voor de onmacht van de Franse politie én van de politiek dat deze demonstraties maar blijven doorgaan en steevast uit de hand lopen. Je zou denken dat de veiligheids- en politieke machten op een gegeven moment zouden ingrijpen, maar nee, de linkse regering van Francois Hollande kijkt er met de handen in de zakken naar en doet niets. Ondertussen vraagt de politiekcorrecte elite zich af hoe het toch kan dat het Front National steeds populairder wordt.

Tja. Wat denken de dames en heren wegkijkers zelf? Natuurlijk willen Fransen dit soort chaos niet meer zien op hun straten en in hun wijken. Anders dan links wil Marine Le Pen hier in ieder geval iets aan doen; je kunt er vergif op innemen dat als zij president wordt, dit soort betogingen een paar dagen later beëindigd zijn, puur en alleen omdat zij dit soort wangedrag gewoon niet accepteert.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

8 reacties

 1.   

  Dat zijn instromers en GL extremisten.
  Binnenkort in Nederland

 2.   

  Ik hoop dat Marin Le Pen de verkiezingen wint en daarna dit intens vervloekte linkse tuig kei- en keihard aanpakt.

  1.   

   poldi.
   Helemaal mee eens.
   Dit soort tuig heeft al véél te lang lopen demonstreren i.p.v. te werken.

 3.   

  Wat mij opvalt is dat bij alle slinkse demonstraties “tegen van alles”, ook weer bij deze, veel jongemannen lopen in grijs/zwarte kleding met capuchon en rugzakje die heel gedisciplineerd te werk gaan. Ze lopen niet (vooraan) met spandoeken, maar slepen hekken, gooien met stenen en dergelijke.
  Aangezien George Soros (Swartz) 40 NGO’s steunt die dergelijke activiteiten ontplooien, kon dit wel eens werkkleding zijn.
  Let maar op bij de verleden en komende demonstraties in heel Europaribia.

 4.   

  Kijk er naar en huiver, binnenkort ook in uw theater…

 5.   

  En ondertussen gaat de instroom gewoon door met hulp van de Europese “veerdiensten”.

  Ruim drieduizend illegalen zijn in een periode van 24 uur “gered” op de Middellandse Zee. In totaal werden volgens het Italiaanse persbureau ANSA 3315 mensen van bootjes gehaald tijdens 25 verschillende reddingsoperaties voor de kust van Libië.

  Deze z.g reddingsacties zullen andere illegalen stimuleren de oversteek te wagen naar het land van “melk en honing”.

 6.   

  Niet veel van gelezen in de Media of gezien op de NPO. Eén of ander lullige demonstratie van een klein groepje links gekkies wordt enorm gebracht.

 7.   

  Nogmaals, de naam Tokkie is van een bestaande familie, die het niet leuk vindt dat hun goede naam zo gebruikt wordt.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!