Wilders veegt de vloer aan met VVD en CDA in Limburg: meer voorkeursstemmen dan hun hele lijst bij elkaar!

Geen categoriemrt 18 2017, 20:00
Als de revolutie zich de komende jaren voortzet komt die vrijwel zeker vanuit het zuiden. Limburg stemde namelijk massaal voor Geert Wilders; op zo'n grote schaal, zelfs, dat hij zowel de VVD als het CDA daar compleet verpulverde.
Hoewel Geert Wilders misschien op meer dan 20 zetels gehoopt had voor woensdag kan hij al met al toch tevreden zijn over de verkiezingsuitslag. De PVV is officieel de tweede partij van het land en heeft in bepaalde provincies hard uitgehaald. Dat geldt met name voor Limburg, waar Wilders in zijn eentje meer voorkeursstemmen kreeg dan de hele CDA- of VVD-lijst bij elkaar.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/843047206940762112
Wat Wilders betreft is het dus 'Limburg boven!' Je kunt je er natuurlijk iets bij voorstellen. Dit soort cijfers zijn écht indrukwekkend en geven maar weer eens aan dat de PVV in principe vooral een beweging van en uit de regio is. De grachtengordeldieren van links zullen dat wel weer als het zoveelste bewijsstuk zien dat de provincie, en dan met name Limburg, 'te conservatief' is, maar het zij zo. Als puntje bij paaltje komt is het de Randstad die het contact verloren is met de rest van het land, niet andersom.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten