Geert Wilders waarschuwt Nederland in nieuwe video: "Wie islam zaait, zal sharia oogsten"

Geen categorieapr 21 2017, 21:00
"De politieke elite heeft Nederland van een onafhankelijk land eerst tot een provincie in de Europese Unie gemaakt, en doet helemaal niets om te voorkomen dat we dadelijk aan het eind van deze eeuw een provincie van Afrika worden. Nederland, word wakker!"
Geert Wilders wordt deze maand precies twaalf en een half jaar beveiligd, omdat hij op meerdere dodenlijsten staat van Al Qaida en andere terreurgroepen. Maar volgens de PVV-voorman staan we inmiddels allemaal op een dodenlijst: als we niet oppassen, dan zal Nederland nooit meer hetzelfde zijn. Dat zegt Wilders in een videoboodschap die hij vandaag publiceerde. Zoals we gewend zijn van de PVV krijgt de islam er stevig van langs, net als de Europese Unie, de media en de politieke elite.
De media en de politieke elite, aldus Wilders, maken burgers namelijk wijs dat de islam een vredelievende religie is en dat er slechts een paar gewelddadige extremisten het verpesten. Niets is minder waar, zegt Wilders: de Koran is een extreem haatdragend boek, en er zijn zeer veel moslims die terreur steunen. De PVV-leider citeert een onderzoek van de Universiteit van Amsterdam waaruit blijkt dat maar liefst tien procent van de moslims in Nederland geweld in naam van de islam acceptabel vindt. Dat komt neer op honderdduizend moslims – alleen al in Nederland.
Een bijzonder verontrustend getal. Ook de rest van Wilders' boodschap is niet om vrolijk van te worden: "Nederland is Nederland niet meer", zegt de PVV-leider, ons land wordt gekoloniseerd door mensen met totaal andere normen en waarden. De bevolking van Afrika zal deze eeuw verviervoudigen van één miljard naar vier miljard. Volgens Wilders is dat een zeer grote bedreiging voor Nederland: veel van die Afrikanen willen namelijk naar Europa komen, met alle gevolgen van dien. Niet alleen onze welvaart zal eronder lijden, zegt Wilders, maar ook onze cultuur: veel van deze migranten brengen namelijk de islam mee. "Wie islam zaait, zal sharia oogsten", betoogt de PVV-oprichter.
Wilders roept Nederlanders op om in actie te komen tegen deze zorgwekkende ontwikkelingen:

"Nederland, word alsjeblieft wakker. Mensen in Europa, word wakker. Mensen in het hele Westen, word wakker. Het is tijd om massaal te laten horen dat we het niet langer pikken! Dat Nederland ons land is. Dat Europa ons continent is. Dat het Westen van ons is. Dat we vrije mensen zijn, en willen blijven. Dat we onze cultuur en identiteit willen behouden. Dat we geen massa-immigratie meer willen."

Wilders sluit af met de boodschap dat we Nederland moeten de-islamiseren als we willen dat onze kinderen en kleinkinderen in een veilig Nederland opgroeien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten