Jongen in Beverwijk zonder reden in elkaar geschopt door zes lichtgetinte mannen

Geen categorieapr 07 2017, 21:59
Zomaar. Uit het niets.
Een jongen in Beverwijk kreeg woensdagavond de schrik van zijn leven. Hij zat met twee vrienden in een park toen er zes mannen aankwamen, waarvan twee op motorfietsen. Zonder duidelijke reden zocht het zestal de confrontatie met het slachtoffer, en begonnen ze hem te schoppen en te slaan. Het slachtoffer hield er verwondingen aan zijn gezicht aan over. De zes lafbekken gingen er direct vandoor.
Wat een verschrikkelijk laffe actie om met zijn zessen zonder reden één jongen in elkaar te slaan. De politie is op zoek naar de daders en roept getuigen op om zich te melden. Het volledige signalement van de daders is als volgt:

Persoon 1: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 m. lang, normaal postuur, donker haar met opgeschoren zijkant, ongeschoren. Deze man droeg woensdag een zwarte jas

Persoon 2: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 - 1.75 m. lang, gespierd uiterlijk, donker halflang haar, zijkant van het kapsel van opgeschoren.

Persoon 3: man, getint uiterlijk, ongeveer 1.70 - 1.75 m. lang, normaal postuur, petje met opdruk 'Bulls' en hij droeg een zwarte jas

Persoon 4: een man met gezet postuur en lichtgetint uiterlijk, ongeschoren, kort zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is.

Persoon 5: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 - 1.75 m. lang, normaal postuur, ongeschoren.

Persoon 6: manspersoon, over hem is weinig informatie bekend op dit moment.

Het moet eens afgelopen zijn met dit soort straatterreur. Het is te hopen dat de daders snel worden gearresteerd en keihard aangepakt. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat deze straatterroristen er vanaf komen met een taakstrafje, als ze überhaupt al worden gepakt. Wat is Nederland toch een ontzettend "gaaf" land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten