Dit is hem dan: de massaslachter van Manchester

Geen categoriemei 24 2017, 11:50
We hebben beeld.
Eindelijk weten we hoe de slachter van Manchester, Salman Abedi, eruit ziet. Het Britse Sky News kreeg een foto in handen van de terrorist.
Zoals je op de foto hierboven kunt zien was Salman een jongeman... Deze gek plantte een bom bij een concert van Ariana Grande waarmee hij minimaal 22 mensen (veelal kinderen!) de dood injaagde. Het is dieptriest.
Ondertussen is bekend geworden dat de Britse autoriteiten nog eens drie mensen gearresteerd hebben in het zuiden van Manchester. Zij zouden deel uit hebben gemaakt van het terreurnetwerk om Abadi heen, die -- volgens de autoriteiten -- de afgelopen tijd naar Syrië was geweest, waar hij ongetwijfeld 'training' ontving van ISIS. Dat hij banden had met die terreurgroep staat momenteel in ieder geval buiten kijf.
Al die feiten, die nu bekend zijn geworden, zorgen er natuurlijk voor dat je je afvraagt hoe het in vredesnaam kan dat deze gek vrij kon rondlopen. De Britse inlichtingendiensten zijn duidelijk in de fout gegaan. Deze idioot had van de straat geplukt moeten worden en vastgezet moeten worden. Dat dit niet gebeurd is valt de Britse autoriteiten zonder meer aan te rekenen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten