Sunny Bergman draait door: roept mensen op om 'bewijs' te verzamelen voor rechtszaak tegen Zwarte Piet

Geen categoriemei 08 2017, 19:00
Triester dan dit wordt het niet.
Zwarte Piet-haters gaan echt steeds verder. Kijk maar. Dit plaatste het opperhoofd van de politiekcorrecte beweging vandaag op Facebook:
Screen Shot 2017-05-08 at 17.03.07
Het zal niemand verbazen dat haar 'vrienden' met veel passie reageren op haar oproep. Zwarte Piet moet immers he-le-gaar kapot. Het liefst vandaag nog! Ja, het is dan slechts mei, maar hé, hoe eerder de oorlog tegen Zwarte Piet dit jaar begint, hoe beter!
Screen Shot 2017-05-08 at 17.04.50
GeenStijl veegt dan ook geheel terecht de vloer aan met Bergman en haar soortgenoten. Zoals 'Zentgraaff' de hetze samenvat:

Of u dus even plaatjes van noeste middenstanders die gewoon gezellig pietjes in de etalage zet op wilt sturen, want dat zijn nazi's en die moeten dus voor het gerecht gesleept worden. Iedereen weet immers (of nouja, in de binnenwereld van de gekke activisten) dat het Grote Leed gestopt wordt als we stalinistische censuur krijgen voor getinte fictieve figuurtjes in de openbare ruimte.

Slechte enkele dagen nadat we Bevrijdingsdag gevierd hebben is links dus een hetze begonnen tegen GeenStijl (dat kapot moet want seksistisch) én tegen Zwarte Piet. Nog even en één van Neerlands grootste websites moet adverteerders smeken om alsjeblieft terug te komen (nou zal dat wel goed komen, deze controverse heeft GS alleen maar heel veel gratis aandacht opgeleverd) en het kleinbedrijf moet zich verweren in een rechtszaak tegen beschuldigingen van racisme omdat ze een eeuwenoud Nederlands feest durven te vieren.
Wat een weelde he, die 'vrijheid' in Nederland?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten