Jeremy Corbyn in Arabisch interview: jihadisten moeten gewoon terug kunnen komen naar Engeland

Geen categoriejun 06 2017, 9:00
De man die mogelijk de nieuwe premier van het VK wordt is duidelijk totaal geschift.
Labour-leider Jeremy Corbyn valt Theresa May tegenwoordig hard aan, maar helaas voor hem zijn er videobeelden van een Arabisch interview waarin hij (Arabische) kijkers vertelt dat hij hij tégen maatregelen is om jihadisme te bestrijden.
https://twitter.com/DavidJo52951945/status/871969448084852736
Het interview vond plaats enkele maanden voordat Corbyn gekozen werd als leider van het socialistische Labour. In het gesprek legde hij uit dat hij fel tegen maatregelen van het kabinet was waarmee men wilde voorkomen dat jihadisten konden afreizen naar Syrië en Irak om zich daar bij ISIS te voegen. Dat vond hij maar belachelijk; dat de paspoorten van die mensen werden ingenomen.
En hij was nog niet klaar. De extreme wegkijker zei namelijk ook dat hij het vreemd en illegaal vond dat jihadisten niet meer terug mochten komen naar het Verenigd Koninkrijk als ze eenmaal vertrokken waren.
Met andere woorden, meneer de socialist pleitte ervoor dat die islamistische extremisten eerst een opleiding tot terrorist konden volgen in Syrië, en dat ze vervolgens snel en gemakkelijk terug naar huis konden gaan waar ze dan -- schokkend -- aanslagen konden plegen.
https://twitter.com/DavidJo52951945/status/871968940284682245
Om het nóg erger te maken herhaalde Corbyn vervolgens nog maar een keer "dat het belangrijkste is dat we Islamofobie en racisme bestrijden," want dát is in zijn ogen het échte probleem.
Aanstaande donderdag (8 juni) zijn de Britse verkiezingen. Als deze doorgeslagen politiekcorrecte maniak die wint kunnen we alle hoop voor het VK alvast opgeven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten