Somalische asielzoeker randt vrouw uit Hoorn aan, krijgt lekker een verblijfsvergunning

Geen categoriejun 07 2017, 9:00
Ach ja, waarom ook niet?
In de botsing tussen verschillende slachtoffersgroepen -- links heeft een hele waslijst van dat soort groepen -- is er er een duidelijke hiërarchie zichtbaar. Het begint met allochtonen, die staan helemaal bovenaan. Als er een conflict is tussen een allochtoon en een lid van één van de minder belangrijke groepen krijgt de allochtoon dus altijd prioriteit. Daaronder komen homo- en biseksuelen. En dan komen vrouwen. Daarom is het bepaald niet verrassend dat een Somalische asielzoeker een 28-jarige vrouw uit Hoorn op extreem gewelddadige wijze aanrandde en haar zelfs probeerde te wurgen, maar daarna toch lekker een verblijfsvergunning heeft gekregen. Als puntje bij paaltje komt is meneer namelijk zieliger dan zij. Gewoon puur en alleen vanwege wie hij is (en waar hij vandaan komt).
De steeds vaker wegkijkende Telegraaf heeft een artikel over deze zaak geschreven omdat de vrouw er zelf in geslaagd is om de man met "een geniale list" op te sporen. In oktober 2016 werd ze aangerand. Een week later vertelde ze de politie waar haar aanrander woonde. Hij had haar mobiele telefoon namelijk gejat; via een app kon ze zien waar die telefoon zich bevond. Daarnaast was meneer de kansenparel actief op een chatsite voor biseksuele of lesbische vrouwen. Daar gebruikte hij niet zijn eigen profiel voor, maar dat van haar. Uiteindelijk kon de Hoornse hem zover krijgen dat hij haar via die chatsite een selfie stuurde. En ja, ze herkende hem meteen.
Natuurlijk stapte ze weer naar de politie, waarna Mohammed M. dan eindelijk werd opgepakt.
Jawel, ze moest dus niet alleen aantonen waar hij woonde, maar hem vervolgens ook zelf identificeren voor hij ingerekend werd. Je zou denken dat dit bewijst dat de politie volstrekt incompetent is en dit soort nepvluchtelingen niet durft aan te pakken, maar durft De Telegraaf dat niet op te schrijven. De krant voor wakker Nederland (kuch, ahem) benadrukt namelijk alleen maar dat de vrouw ongelooflijk slim is geweest.
Ja. Maar in een normaal land was dat helemaal niet nodig geweest omdat de politie zijn werk had gedaan.
Dat is dus al erg genoeg, maar dit verhaal wordt nog schokkender:

Na wederom de politie te hebben benaderd, werd de man in februari opgepakt. In de tussentijd heeft Mohammed M. een verblijfsvergunning gekregen.

https://twitter.com/rjklever/status/872343122528927744
Welkom in Nederland, waar vrouwen misbruikende nepvluchtelingen met open armen verwelkomd werden, maar waar immigranten die daadwerkelijk iets positiefs toevoegen aan de samenleving met argusogen bekeken worden.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/872341248421621760
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten