Terrorismedreiging: 18-jarig meisje uit Wanssum opgepakt wegens betrokkenheid bij terrorisme

Geen categoriejun 27 2017, 10:00
Je bent 18 jaar oud en je wilt wat. Zoals: het opblazen van andersdenkenden.
Toen een 18-jarig meisje gisteren een moskee verliet in Venray werd ze razendsnel gearresteerd door een arrestatieteam van de politie. Het meisje wordt namelijk beschouwd als een groot gevaar voor de veiligheid. Zo zou ze betrokken zijn bij terrorisme.
Vorig jaar werd dezelfde 'dame' ook al opgepakt maar onder voorwaarden vrijgelaten. Want u weet: als we in Nederland ergens een hekel aan hebben dan is het terroristen straffen. Dat is maar vervelend. Het is veel beter om een kopje thee met ze te drinken en te hopen dat ze hun radicale denkbeelden vrijwillig opgeven.
Het zal verder helemaal niemand verbazen dat mevrouw de wannabe terroriste gisteren werd opgepakt omdat ze de voorwaarden van haar vrijlating heeft geschonden. Waarom ook niet? In het ergste geval moet ze even mee naar het politiebureau, krijgt ze een officiële waarschuwing, en kan ze daarna weer snel terug naar huis om allerlei onthoofdingsvideo's te kijken. Toch?
Aangezien mevrouw 18 jaar oud is zou je denken dat het OM wel kwijt wil waar het meisje van verdacht wordt en waarom ze eerder veroordeeld werd. Helaas is niets minder waar. Ze pleegde de misdrijven als minderjarige, en dat is voor het OM reden om haar wangedrag ook nu nog met de mantel der liefde te bedekken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten