LOL! Linkse haatblogger 'stelt een daad' door... Trump te blokkeren op Twitter

Geen categoriejul 17 2017, 9:00
Wordt het triester dan modern links?
Ene Rik de Jong -- niemand die hem kent, maar dat is verder niet zo relevant -- schrijft voor de linkse anti-Trump, anti-Baudet en anti-conservatieve website Jalta. Hartstikke leuk natuurlijk voor hem dat hij op die manier een broodje met kaas kan verdienen elke maand.
Helaas verbeeldt Rik zich nogal eens dat hij heel wat is. Case in point, meneer de linkse hater gooide gisteravond een screenshot op Twitter waaruit blijkt dat hij Donald Trump geblokkeerd heeft. De reden? "Soms moet je in het leven een daad stellen."
Nee, dat is géén grap.
https://twitter.com/Jongderik/status/886670559601414144
Nou, nou, zo, zo. Dat zal Trump héél erg vinden inderdaad, Rik! Zo wordt hij gevolgd door ene Rick the Djong, en zo verliest hij niet alleen een volger, maar wordt hij zowaar zelfs geblockt! Ik vraag me af of Trump daar ooit nog overheen komt!
Tot overmaat van ramp verliest Trump daar ook nog eens een echte topper mee: een man die zichzelf beschrijft als een "optimistische realist," een "gematigd fanaticus," en een "eurosceptische eurofiel." Als Trump het erg vindt om iemand te verliezen dan is het natuurlijk wel zo'n figuur.
Laten we hopen dat Trump op de één of andere manier érgens de kracht vindt om dit vreselijke verlies te verwerken. Makkelijk wordt het niet, natuurlijk, maar misschien dat hij, als hij in het Oval Office zit, zichzelf eraan kan herinneren dat, hoewel het natuurlijk een grote klap voor hem is, hij toch maar mooi president van het machtigste land op aarde is... en ook nog eens superrijk. Nee, dat is natuurlijk niet meer dan een doekje voor het bloeden als je geblokkeerd wordt door de grote Rik de Jong, maar je moet toch wat he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten