Haha! Extreemlinkse aanslag op Baudet's huis zorgt juist voor MEER leden voor Forum voor Democratie

Geen categoriesep 09 2017, 11:00
Ebru Umar laat in haar recentste tweets even perfect zien wat Anne Fleur Dekker en haar extreemlinkse vriendjes nou écht bereiken met dit soort kansloze acties.
Extreemlinks liet deze week weer eens stevig van zich horen. In plaats van dat ze zoals beschaafde mensen dat deden door gewoon te praten - zo gaat dat, verrassing verrassing, in een democratie - deden ze dat met geweld en vernielingen: de deur en trap van zijn huis werden volledig gevandaliseerd en zijn brievenbus gevuld met een uiterst ranzige 'taart'.
Dit is natuurlijk slechts de zoveelste stap in een enorme hetze tegen de Forum voor Democratie-leider: regel in dit land blijft immers dat je je als rechtse politicus niet veilig kunt uiten zonder op een zeker ogenblik toch met iets anders dan woorden wordt aangevallen: zie Pim Fortuyn, waar het ook met 'slechts' een taart in zijn gezicht begon en op de meest gruwelijke manier op het Hilversumse mediapark eindigde.
Anne Fleur Dekker en andere linkse types willen vanzelfsprekend met zulke anti-Baudet acties bereiken dat mensen het opeens spontaan met hen eens zijn en de Forum-voorman ook opeens gaan zien als een racist, fascist en vrouwenhater. Helaas voor hen loopt dat allemaal niet helemaal als gepland, zoals Ebru Umar mooi illustreert in haar tweets:
Ik kan niet anders dan eventjes stevig lachen: dát was vast niet de bedoeling, hè? Maar dan moet ik dat knetterlinkse tuig stevig gaan teleurstellen: jullie maken hiermee alleen maar duidelijker dat Baudet - wat je ook van zijn standpunten vindt - wél volgens de regels van een democratie speelt, en jullie absoluut niet. Sterker nog: het levert hem gratis reclame op én nieuwe leden. De buren van Ebru Umar zullen immers verre van de enigen zijn die in beginnen te zien dat Baudet's ideeën zo slecht nog niet zijn.
Ik zou dan ook zeggen: bedankt, Anne Fleur!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten