Vlog Jan Roos: “De onafhankelijke pers is in gevaar”

Screen Shot 2017-10-12 at 13.26.56
Foto:

Het mediakartel is bezig om iedereen en alles wat niet honderd procent politiekcorrect is kapot te maken.

In zijn nieuwste vlog haalt Jan Roos terecht hard uit naar de meest prominente leden van het mediakartel: de nep-journalisten die voor de NPO en linkse kranten werken (en tegenwoordig zelfs voor RTL), en die hun macht en invloed gebruiken om hun politiekcorrecte denkbeelden aan de man te brengen. Iedereen die zich daartegen verzet wordt keihard kapotgemaakt.

Roos:

Waarin een open democratie verschilt van een dictatuur is onder andere een vrije pers. Journalisten die vrij kritiek op de overheid kunnen uiten zonder het gevaar te hebben gevangenisstraf te krijgen of vermoord te worden. Gelukkig wonen wij niet in zo’n land. Hier wordt je niet ingesloten voor een kritische pen, hoogstens uitgesloten. Toch is er iets gaande.

Dat “iets” is onder meer het plan van de nieuwe coalitie om 20 miljoen euro te ‘investeren’ in ‘onafhankelijke journalistiek.’ Het spreekt voor zich dat de journalisten die afhankelijk worden van die staatssteun alles behalve een luis in de pels van de machthebbers zullen zijn. Sterker nog, ze zullen die juist verdedigen en zoveel mogelijk uit de wind houden. Ze moeten wel: het zijn immers hun broodheren.

Kijken!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

10 reacties

 1.   

  Onmiddelijk verbieden basta net als de helft van alle overheids functies

 2.   

  Ik ben dan ook wel erg blij met het voornemen van Rubberen Rutte dat hij 20 miljoen euro ter beschikking stelt voor een “onderzoek” naar de onafhankelijkheid van de NL-pers.
  De uitslag is trouwens al bekend : de NL-pers is volledig onafhankelijk !!!

 3.   

  Verstandige mensen orienteren zich breder dan via de MSM. Dat zal met dank aan Rutte 4 een nog grotere vlucht nemen. Doordat die mensen beter geinformeerd raken groeit het politieke bewustzijn en daarmee de afkeer van de EU die vooral uitingsvrijheid, leefruimte en vrij besteedbaar inkomen kost. Ook zo benieuwd wanneer de politieke afrekening plaatsvindt?

  1.   

   Waarom denkt u dat mensen die zich zgn breder oriënteren een andere mening zullen krijgen. Ik lees regelmatig Dds en de commentaren. Mijn mening is onveranderd. Sterker nog de toon en de schrijfwijze bevestigen alleen maar mijn mening en kijk. Hier wordt steeds afgegeven op de NPO etc als zijnde niet onafhankelijk etc. Alleen maar omdat ze naar uw mening niet de standpunten vertegenwoordigen die u aanhangt. De vraag is of dat dan gekleurd is.

   1.   

    Linkse brabo tokkie

   2.   

    Goed lezen helpt al bij het vormen van een mening, Brabantgay. Sjun zegt
    “Verstandige mensen orienteren zich breder dan via de MSM (de main stream media)”. Hij bedoelt daarmee te zeggen dat de MSM haast uitsluitend politiek correct en politiek goedgekeurd nieuws brengen. En dat een groot deel van het echte nieuws wordt achtergehouden. Dit nieuws is op diverse websites (door policor genoemd de zg. ‘alternatieve media’) en fora te lezen, waardoor het politieke bewustzijn breder geinformeerd raakt dan uitsluitend geinformeerd te worden via de Volkskrant, NRC en Telegraaf en het NPO (Nationale Propaganda Organisatie) journaal. Snappu?

 4.   

  Volkomen juist de vrijheid hier voor is ver te zoeken En nu met dit kabinet zal de riem steeds strakker worden

  1.   

   Rutte heeft wel de pech dat internet bestaat daar hebben meer dictators last van hahaha

 5.   

  Wie de media niet volgt is niet geïnformeerd. Wie de reguliere pers wel volgt is gekleurd en onjuist geïnformeerd.
  Ik gebruik mijn eigen bronnen wel om mijn standpunt te bepalen en daarnaar te handelen.

 6.   

  Tja, dit liegt er iet om !!
  Jan Roos heeft 100 % gelijk met deze kritiek.
  Het is van de gekke dat het politiekcorrecte mediakartel in stand wordt gehouden.
  Een vrije democratie heeft behoefte aan dwarsdenkers en niet aan jaknikkers.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!