Democratisch parlementslid Amerika stapt op na beschuldigingen van seksuele intimidatie

Geen categoriedec 05 2017, 17:00
Gek dat je de Nederlandse media hier bijna niet over hoort he?
Als je zo naar de Nederlandse media kijkt zou je zweren dat alleen Republikeinen (en Hollywood-moguls) vrouwen misbruiken of op zijn minst seksueel intimideren. Natuurlijk waren oud-presidenten John F. Kennedy en Bill Clinton maniakaal in dit opzicht, maar dat vinden onze vrienden van de media helemaal niet interessant.
Jammer genoeg voor deze propagandisten van de Democratische Partij is een prominent lid van het Amerikaanse Congres, Rep. John Conyers, laten weten dat hij met pensioen gaat. De reden? Hij wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie (en erger).
Conyers is, dat zal niemand verbazen gezien de introductie, een Democraat. Als echte nepdemocraat heeft hij ondertussen zijn oudste zoon, John Conyers III (echt geen megalomanen in die familie trouwens), naar voren geschoven om hem op te volgen als Congreslid. Een familielid probeert voor de media nog een mooie draai aan te geven ("hij stapt niet op maar gaat volgend jaar gewoon met pensioen. De reden is dat zijn arts hem vertelde dat zijn lichaam nóg een campagne niet aan kan"), maar daar trapt verder helemaal niemand in. Hij gaat met pensioen omdat hij zijn piemel niet in zijn broek kan houden en elke vrouw (die voor hem werkt) als prostituee ziet.
Nou is dat volstrekt normaal onder Democraten, maar hij werd zowaar betrapt. En ja, dan is het toch wel echt einde oefening.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten