snapshot

Geert Wilders trapt de campagne af in Rotterdam: demonstratie tegen Kabinet-Rutte III

Geen categoriedec 09 2017, 17:00
Na de mededeling dat de PVV gaat meedoen in Utrecht, komt Geert Wilders nu met de mededeling een demonstratie in Rotterdam te willen organiseren. Op 20 januari moet het gaan plaatsvinden.

Wilders roept mensen op naar het stationsplein in Rotterdam te komen om hun ongenoegen te laten blijken over het kabinet-Rutte III, de discriminatie van Nederlanders en de Islamisering. „Voor de toekomst van ons land en onze kinderen en kleinkinderen”, aldus Wilders.

De PVV wil in maart in Rotterdam meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. De partij wil in de havenstad de strijd aangaan met onder meer Leefbaar Rotterdam. Er is nog geen lijst met kandidaten bekend.

Het is geen officiële aftrap voor de verkiezingen natuurlijk, maar voor de PVV is dit natuurlijk een manier om de nationale politiek en de regionale politiek in Rotterdam te beïnvloeden. In Rotterdam doet de PVV ook mee aan de gemeenteraadsverkiezingen en de voornaamste tegenstander zal Leefbaar Rotterdam zijn.
De PVV is nogal van de demonstraties organiseren en de mensen de straat op laten gaan. Wat vroeger vooral voor links was weggelegd, kan Geert Wilders net zo goed. Of het een positieve invloed gaat hebben op de uitslag in Rotterdam bij de verkiezingen is nog maar de vraag. Een demonstratie organiseren, prima, maar een inhoudelijk en gedegen debat voeren met de leidende partij in Rotterdam met een vaste achterban? Dat wordt nog moeilijk. Is goed Geert, probeer het maar gewoon.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten